Wpis z mikrobloga

• 4
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@sorek biedakiem to jest umysłowym ktoś kto pakuje tyle kasy w auto z którym i tak ciągle coś będzie się p--------o bo jest stare xd
  • Odpowiedz
  • 0
@zolwik89 ??? xD mam teraz drugie e39 i nie chce więcej BMW xD chyba że jakieś e36 do u----------a. Wolę poszukać dobrej 159 albo volvo s40
  • Odpowiedz
  • 1
@zolwik89 no mam stare auto i dlatego to napisałem, gdybym nic nie wiedział w tym temacie to bym zamknął mordę co polecam ci zrobić xD
  • Odpowiedz
  • 0
@zolwik89 Poza tym nie wiem co wnosi twój komentarz bo sam jeździsz e46 i to też jest staroć i będzie coś się sypało po prostu ze starości. Nie mówiąc już o z------m m54.
  • Odpowiedz
@sorek xD jak można jarać się jakimś 20 letnim gruzem za marne 20k tylko dlatego że ma v8 i osiągi w zasadzie podobne co nowy silnik 2.0

wstydu oszczędź.
  • Odpowiedz
  • 0
@zolwik89 ale ja rozumiem Cię tylko że ten wpis to kopalnia beki xD ja nie mówię że to coś złego jeździć 15letnim BMW czy nawet 20 bo te auta świetnie się prowadzą tylko ciągle wyjdzie coś nowego ;p
  • Odpowiedz
@sorek: Jaki potencjał? Mniej elastyczny silnik, pali prawie 3x tyle i jeszcze ten śmieszny zasięg na bieda LPG.
Serio nie ma się czym jarać, zwykł stary gruz z dużym silnikiem który dzisiaj powala osiągami jedynie na tle yarisa czy innego matiza.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Xava: daj mi inne auto do 20k zł które pojedzie 250km/h, będzie wygodne w trasie 10h+ i do tego 5.8s to 100km/h xDDDDD

Czy ja wiem czy 350km na jednym baku to mało.. Według mnie wystarczająco, a spalanie 17l/100km jest jak najbardziej ok. No i tylny napęd, ale dziewczynki tego nie docenią xD

@Kejran: chyba Ciebie jak nie umiesz jeździć xD rozłożenie masy 50/50, napęd na tył, buda
  • Odpowiedz
@sorek: nawet mały 2.0d po śmiesznym chipie pojedzie 250km/h
Piszesz o trasie 10h+ i co będziesz w tym czasie tankować ponad 5 razy LPG?
Trójka E90/F30 2.0d przy średniej 200km/h pali poniżej 9l, przy 140km/h na tempomacie chwilowe spalanie to max 5.5l
G30 xdrive też spala do 10l przy średniej 200
Warunki
  • Odpowiedz
Piszesz o trasie 10h+ i co będziesz w tym czasie tankować ponad 5 razy LPG?

@Xava: i co w tym dziwnego?

nawet mały 2.0d po śmiesznym chipie pojedzie 250km/h

Poniżej 20k zł? No
  • Odpowiedz
@sorek: E90 2.0d za 20k spokojnie kupi. Igiełka to nie będzie i sam bym takiego auta nie chciał, ale jak najbardziej sprawne.

Czemu ma nie być komfortowe? Diesel nawet R4 przy 3000 obrotów będzie chodził równiutko.
A dzisiaj nowszych diesli to już w ogóle nie słychać w kabinie.

Pod względem technologicznym też jest
  • Odpowiedz
E90 2.0d za 20k spokojnie kupi. Igiełka to nie będzie i sam bym takiego auta nie chciał, ale jak najbardziej sprawne.

@Xava: to tak jak E39 za 10k zł.. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale cieszy mnie że na konkurenta dla E39 do 20k zł dajesz inne BMW ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Xava Mówisz o małych dieslach, pisałem wcześniej o volvo s40 2.0d 136km, można czipować na 160 i kosztuje nie więcej niż 15 tysięcy. Jak dla mnie zajebisty samochód za takie pieniądze.
  • Odpowiedz