Wpis z mikrobloga

@Moderacja na tagu #bitcoin mamy z 3 osoby które zalewają kanał "treścią" tak że zajmują z 50% ruchu, a są to posty bez wartości, oraz przeciwko bitcoin - rozumiem że nie każdy na tagu musi lubieć to o czym tag jest, ale tu tak wybija szambo iż tag staje się głównie ich polem.

Czy można by ich potencjalnie zbanować z tagu - lub stworzyć jakiś autorski tag gdzie piszą osoby faktycznie z community Bitcoina.

Lub lepiej im dać tag typu #bitcoinshitcoin albo coś. Bo obecnie wykop.pl/tag/bitcoin ma prawie zerową wartość dla osób interesujących się Bitcoin, a szczególnie gdy nie są zalogowani i nie mogą filtrować.
  • 15
@moderacja: zgadzam się, problem znany od dawna. Szczególnie @theromanpolan sprawdźcie jego profil, nieraz robi siam w tempie 5 postów na godzinę na których daje nic nie warty screen i pisze kek. Zakres tym syfem tag team d roku gdy, ostatnio nabrał na sile i jeszcze ma naśladowców. Obecnie tag to nieczytelny ściek.

Nie chodzi o fakt że atakują btc. Gdyby to robili merytoryczne jak inni to byłoby ok. Oni robią masowo
@decentralizacja: Tacy wolnościowcy, a cenzurować chcą, typowe bitcoin-owce.

@Luszian: wolność nie polega na wrzucaniu śmieci na każdy tag. Załóż sobie autorski tag lub bloga i tam pisz co chcesz. No, chyba że o pewnej rasie panów - a to już nie bo aresztują. To jest brak wolności. A nie to że ludzie chcą mieć tagi działające a nie zapchane syfem.
Jeżeli sądzisz że wykop będzie lepszy gdy z 80% tagu #koty będzie o tym że powinno się je wszystkie topić, a 80% tagu #linux powino być zasr**ne przez jakichś 2 idiotów piszących w kółko że tylko windows, to gratuluję - ale raczej ludzie gromadzą się pod tagiem by omawiać dany temat a nie obrzucać go g*nem, może z wyjątkiem #polityka

A zresztą @Luszian: ogólnie to polega na tym - bo wykop
@decentralizacja: odezwał się następny mokry wizjoner, któremu zależy najbardziej na wolności słowa i prywatności transakcji ;) Ciekawe co by pisał kiedy używał bym non-stop tagu #monero i pisał jak jego shitcoin jest scentralizowany, inflacyjny w nieskończoność i nie skalujący się ze względu na wielkość transakcji i blockchaina? Do tego robił bym to regularnie w trybie kilku gówno wpisów na godzinę? Każdy shitcoin to atak na bitcoina a oni to potwierdzają za
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@pawlo74: Bitcoin z takim community jak wy sam się niszczy, nikt nie musi pomagać ;) ty spamujesz linkami do twittera i nic od siebie nie potrafisz ciekawego napisać, nawet większość twoich komentarzy jest podobna. Wystarczy też, że jakaś zielonka zada niewłaściwe pytanie i już może liczyć się z linczem że strony cyberka. Ani tego nie chce się czytać, ani tego ¯\_(ツ)_/¯
@Luszian: skoro ja nigdy nie napisałem nic ciekawego to dlaczego prawie 300 osób mnie obserwuje? Druga sprawa dlaczego właśnie mnie trole jak ty atakują? Uważacie mnie za zagrożenie, wydaje wam się, że ludzie mnie słuchają. Jesteś, żałosnym inwestorem a wiedza twoja sprowadza się do tego czym wyprali ci mózg na forach shitcoinowych. Nie raz tutaj udowadniano, że nie wiesz o czym piszesz a ty dalej tu wisisz i psisz na bitcoina.