Aktywne Wpisy

WielkiNos +291
Panowie brutalny #dogpill Dziewczyna pisze, że chłopakowi nie podoba się, że pies śpi z nimi w łóżku i wygląda na to, że będzie chłop do wywalenia, bo komfort psa ważniejszy.
#pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow
#pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow

Kuzguwu +706
Z tego miejsca chciałbym pozdrowić mamę, tatę i rodziców #kredythipoteczny #chwalesie

Ludzie, którzy nie lubią kotów, widocznie jeszcze nie spotkali tego właściwego.
Deborah A. Edwards
Panu Bogu nic się nie udało, z wyjątkiem kotów.
Wisława Szymborska
Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los.
Oscar Wilde
Prawdziwe koty są surwiwalistami. Doprowadziły tę umiejętność do rangi sztuki. Jakie inne zwierzę może liczyć na karmienie nie dlatego, że jest pożyteczne, że pilnuje domu albo śpiewa, ale dlatego, że kiedy się je karmi, to wygląda na zadowolone? I mruczy. Mruczenie jest bardzo ważne. Mruczenie wygrywa za każdym razem. (...) Mruczenie oznacza: Postaraj się, żebym był zadowolony, to i ja się postaram, żebyś ty był zadowolony. Pratchett
– Chciałem powiedzieć (...) że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. Pratchett
Człowiek jest cywilizowany na tyle , na ile potrafi zrozumieć kota.
Jean Cocteau
Kocham koty, ponieważ lubię swój dom, a one stają się z wolna jego widzialną duszą.
Jean Cocteau
Kot nauczył mnie, że najlepsze, co można ofiarować bliskim, to swój czas.
Joanne Liu
Pies to jest ustrój totalitarny, kot to jest seks partnerski.
Jerzy Pilch
Wiecie, jaka jest różnica między kotem a psem? Pies myśli: Mam dach nad głową, karmią mnie, bawią się ze mną, są moimi bogami. Kot myśli: mam dach nad głową, karmią mnie, zabawiają mnie, jestem ich bogiem.
Krystyna Sienkiewicz
Strzeż się ludzi, którzy nie lubią kotów. - przysłowie irlandzkie
Nie ciągnij kota za ogon, to cię nie zadrapie - polskie
Starego kocura nie trzeba uczyć myszy chytać - polskie
Posłusznie melduję, panie oberlejtnant, że wszystko jest w porządku, tylko kot jest gałgan i zeżarł kanarka. - Przygody dobrego wojaka Szwejka
#100kocichciekawostek #zwierzaczki #koty #ciekawostki #cytaty
Dem
Albo po prostu są chu... złymi ludźmi ( ͡º ͜ʖ͡º)
"Koty udały się Panu Bogu