Wpis z mikrobloga

To dopiero trzeba mieć nasrane w głowie żeby spermić pod zdjęciami #rozowepaski , która żyje w świecie instagram 3 konta mówią samo za siebie

Jeszcze taki białorycerz,spermiarz napisze,że ona na pomysł na życie XD tak k---a wypinanie d--y i reklamowanie rajstop mając przecietne nogi to jest to, to jest k---a to

Założę się,ze jej obserwujący to w 97% spermiarze którzy chcą zakisić no nadzieja matką głupich XD

#przegryw #stulejacontent #oswiadczenie #takaprawda #bekazrozowychpaskow #rozowepaski #j--------e
janusz_pol - To dopiero trzeba mieć nasrane w głowie żeby spermić pod zdjęciami #rozo...

źródło: comment_gJMCGg4RlyH5Wa4y2BE8Zr7txAWJvt0U.jpg

Pobierz
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@janusz_pol: każdy robi co chce, ja sobie przewijam, widzę fajne rajstopy i git. Nigdy nie interesowałem się a teraz mam wiedzę ile tego jest i mogę coś sprezentować swojej kobiecie.

To że wszystko obracasz wokół jednego to twój problem. To, że patrzysz na wszystko zero jedynkowo to przykre.

Przykre jest twoje życie, że krytykujesz a nie znasz prawdy. Pewnie w jakimś procencie są zjeby takiego pokroju, ale np ja po
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@janusz_pol: bardzo dobrze powiedziane.
Btw. Za co moderacja usunęła Twój komentarz pod moim wpisem?

Ja już zostałem zaatakowany przez spermiarzy kiro bo prawdę powiedziałem.
  • Odpowiedz
@janusz_pol: Takie spermiarze i białorycerzyki psują relacje damsko-męskie, bo oni kreują właśnie takie #p0lki
i one potem myślą, że wszystko im się należy i facet musi wypruwać flaki, żeby zasranej księżniczce było jak najlepiej, a sama będzie pierdzieć pół dnia przed telewizorem albo siedzieć na fb i wypisać z bolcami na boku... Trzeba yebać prądem takich frajerów.
  • Odpowiedz