Aktywne Wpisy
EpicElion +2
RadosnaKloaka +12
A żałosne dziennikarzyny w Kanaliku Zero dalej żyją "sukcesem" z Euro 2016 XDDD
Raz im wyszło, k---a dosłownie XDDD Jakiś błąd w matrixie XDDDDD
Tak naprawdę oni tam na tej imprezie mieli więcej farta niż się komukolwiek wydaje. Przykład? Szwajcaria piłkarsko ich gniotła w 1/8 finału, ale piłka po prostu im nie chciała wpaść, a karne to loteria. Mecz z Ukrainą to samo. Konoplianka i Yarmolenko gnietli ich bramkę, ale piłka nie chciała
Raz im wyszło, k---a dosłownie XDDD Jakiś błąd w matrixie XDDDDD
Tak naprawdę oni tam na tej imprezie mieli więcej farta niż się komukolwiek wydaje. Przykład? Szwajcaria piłkarsko ich gniotła w 1/8 finału, ale piłka po prostu im nie chciała wpaść, a karne to loteria. Mecz z Ukrainą to samo. Konoplianka i Yarmolenko gnietli ich bramkę, ale piłka nie chciała
Jeszcze taki białorycerz,spermiarz napisze,że ona na pomysł na życie XD tak k---a wypinanie d--y i reklamowanie rajstop mając przecietne nogi to jest to, to jest k---a to
Założę się,ze jej obserwujący to w 97% spermiarze którzy chcą zakisić no nadzieja matką głupich XD
#przegryw #stulejacontent #oswiadczenie #takaprawda #bekazrozowychpaskow #rozowepaski #j--------e
To że wszystko obracasz wokół jednego to twój problem. To, że patrzysz na wszystko zero jedynkowo to przykre.
Przykre jest twoje życie, że krytykujesz a nie znasz prawdy. Pewnie w jakimś procencie są zjeby takiego pokroju, ale np ja po
@skomplikowany_system_luster: Bez tego drugiego nie byłoby tego pierwszego. Więc chyba znasz już odpowiedź.
@przegryw_ale_wygryw: good point
Btw. Za co moderacja usunęła Twój komentarz pod moim wpisem?
Ja już zostałem zaatakowany przez spermiarzy kiro bo prawdę powiedziałem.
Komentarz usunięty przez autora
Lepszy niż ty, psycholu. Ona wrzuca rajstopy, ty dupu facetów z karachana.
i one potem myślą, że wszystko im się należy i facet musi wypruwać flaki, żeby zasranej księżniczce było jak najlepiej, a sama będzie pierdzieć pół dnia przed telewizorem albo siedzieć na fb i wypisać z bolcami na boku... Trzeba yebać prądem takich frajerów.