Wpis z mikrobloga

@hugoprat: @powaznyczlowiek: No panowie nie oszukujmy się 5 minut wstydu a reszte życia/długi okres czasu i żyjecie tak jak WAM się podoba. Bez wstawania rano niezależnie czy to 5/6/7/8/9 do pracy, bez proszenia się o urlop, stresu.
Serio wylizałbym patelnie xD zgrzybiałej 80 latce a potem dałbym jej nasrać mi do oka za 10 milionów $ :D
A wy serio wolelibyście reszte życia chodzić do pracy ? Nie
  • Odpowiedz
@Niebadzlosiem: tu nie chodzi o konkretną decyzję, bo oczywiste jest to że nikt nigdy tyle nikomu nie zapłaci za to co opisujesz. Problemem jest to, że takie rzeczy w ogóle ci przychodzą do głowy jako alternatywa dla obecnej pracy i ucieczka od obecnego życia xD serio brzmi na to, że czas na zmiany ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@powaznyczlowiek: Myślę że w życiu można rozważać każdy temat ;)
Marzyć można, wiadomo że wolałbym znaleźć/wygrać/ zarobić te miliony w normalny sposób ale "marzyć o nasraniu do ryja za 100 kk" też można xD
No dla mnie to prosta matematyka - pracuję 168 godzin w miesiącu, wstaje do pracy koło 5 albo chodzę na nocki.
Robię swoję a dostaję 2300 złotych. Pójdę "do miasta" to może 3 tysiące zarobię na rękę.
  • Odpowiedz
@powaznyczlowiek: Choroba.
Od 2 lat choruje na łuszczycowe zapalenie stawów- puchną mi kolana i inne stawy, dostaje gorączki. Nie możesz chodzić z bólu i dodatkowo nie możesz nosić nic. Często przez to chodzę na L4 nieraz po parę miesięcy. Szczęście w nieszczęściu jest takie że to jest państwówka. Nikt się nie czepia daje L4 i mogę nawet 6 miesięcy siedzieć i wszystko jest u Janusza po pierwszym L4 wyjazd na bruk
  • Odpowiedz
@Niebadzlosiem: Kuna, nie ma na świecie takiej kwoty, żebym sobie dał nasrać do gęby albo na twarz, bo potem jakbym już miał nawet rezydencję z basenem, własny jacht, odrzutowiec czy tam co jeszcze, to wszystko by mi w każdej minucie przypominało, że tak się kiedyś w pewnym momencie życia skundliłem. No nie, po prostu nie.()
  • Odpowiedz