Aktywne Wpisy

Ryksa +107
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

jmuhha +15
Możecie mi powiedzieć skąd szary człowiek (ja) ma wziąć takie pieniądze zwykle auto na dojazdy do pracy 4-10 km? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000018819
Pobierz

#heheszki #humorobrazkowy #pracbaza
źródło: comment_75uhBapAiw85yteRSmtMKPhC3nAHDcVI.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_65Npa8AiQQbCryw66j3NeSU6N3SNqdVx.jpg
PobierzSerio wylizałbym patelnie xD zgrzybiałej 80 latce a potem dałbym jej nasrać mi do oka za 10 milionów $ :D
A wy serio wolelibyście reszte życia chodzić do pracy ? Nie
źródło: comment_xv1dFZjm2z1igtaNaW1kafFudqYaydiJ.jpg
PobierzMarzyć można, wiadomo że wolałbym znaleźć/wygrać/ zarobić te miliony w normalny sposób ale "marzyć o nasraniu do ryja za 100 kk" też można xD
No dla mnie to prosta matematyka - pracuję 168 godzin w miesiącu, wstaje do pracy koło 5 albo chodzę na nocki.
Robię swoję a dostaję 2300 złotych. Pójdę "do miasta" to może 3 tysiące zarobię na rękę.
Od 2 lat choruje na łuszczycowe zapalenie stawów- puchną mi kolana i inne stawy, dostaje gorączki. Nie możesz chodzić z bólu i dodatkowo nie możesz nosić nic. Często przez to chodzę na L4 nieraz po parę miesięcy. Szczęście w nieszczęściu jest takie że to jest państwówka. Nikt się nie czepia daje L4 i mogę nawet 6 miesięcy siedzieć i wszystko jest u Janusza po pierwszym L4 wyjazd na bruk