Wpis z mikrobloga

Czy tylko ja wstaje od razu jak dzwoni budzik? Mojemu współlokatorowi dzwoni od 5 min xd Za ściana u sąsiada tak samo xd
#dziendobry
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ayy__lmao: mojemu współlokatorowi budzik potrafi dzwonić przez kilka godzin co pięć minut. Mieszkamy w jednym pokoju. Dopiero po roku typ się ogarnął :/
  • Odpowiedz
@Pawlicz: przede wszystkim odbierasz to jako męczenie się i tutaj jest problem. Bo ja się nie męcze, lubie chwile poleżeć, asekuracyjnie ta drzemka jest w tel ustawiona w razie jakby mi się przysnęło
Wybudzasz powoli ciało i wstajesz na spokojnie, a nie jak szogun zrywasz się z wyra. Widzisz ja tak odbieram twoje wstawanie :D
  • Odpowiedz
widać że bezrobotni na utrzymaniu rodzców ( ͡° ͜ʖ ͡°)! Kazdy kto regularnie pracuje wie ze po 3-7 dniach wstaje sie zawsze chwile przed budzikiem. Organizm jesli sie nie dostosowal to cos nie tak.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ayy__lmao: ja wstaje od razu żeby go wyłączyć i idę spać dalej i mam jakieś 20 budzików co 5 minut-20minut. Czasem jak są gęsto co 5min to pokoje jakis.

Wiem że chce wstać na pierwszy ale czasem (w 99% przypadków) poświęcam sniadanie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@ayy__lmao: Też budzę się po pierwszym dźwięku budzika. I w-----a mnie to, jak zdarza się, że śpię u kogoś i budziki n--------ą z każdej strony, a nikt ich nie słyszy. Wtf, jak tak można ()?
  • Odpowiedz
@ayy__lmao: Jak to jest możliwe żeby nie słyszeć alarmu? Ja swój telefon to muszę wyciszać do połowy, bo zbyt głośny alarm sprawia, że budzę się dosłownie z zastrzykiem adrenaliny. Telefon na biurku, metr od łóżka i TRZEBA wstać żeby go wyłączyć, do tego szklanka wody obok telefonu na hejnał po pobudce i do toalety się ogarnąć i ubrać i tyle. Największy błąd to kłaść telefon obok siebie na łóżku/stoliku, wtedy
  • Odpowiedz
@ayy__lmao czytam komentarze i oczom nie wierzę :D ale trochę zazdroszczę, bo ja mam mega czuły sen i budzę się na każdą wibrację telefonu, a jak budzik zaczyna grać do tego to momentalnie go wyłączam, bo mnie w-----a xd no i nie chcę żeby współlokatorów budził (mam ścianę z regipsu). Za to w-----a mnie najbardziej jak ktoś wychodzi z domu z rana, zostawia telefon i zaczyna mu dzwonić budzik xd Muszę
  • Odpowiedz
@ZoNKeR: No ja tak nie mam, jak budzi mnie alarm w telefonie to juz jestem przebudzony, bo wiem, ze nie ma sensu dalej spac jesli chce i tak wyjść. Mam telefon pod poduszką, budzi mnie od razu, wylaczam alarm po doslownie sekundzie od jego zadzwonienia i od razu wstaje z lozka. Nie rozumiem innego podejscia
  • Odpowiedz