Wpis z mikrobloga

Przyznawać sie: Kto z was skusił się na showmax w abonamencie Play?
I jak, zadowoleni jesteście z jego korzystania? dużo się naoglądaliście? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Czekam na wasze odpowiedzi, z chęcią poczytam i się dowiem!

( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

#showmax #play #hbogo #telefony #netflix #heheszki
Pizza1212 - Przyznawać sie: Kto z was skusił się na showmax w abonamencie Play? 
I j...

źródło: comment_O8FJOzPQ6jnzowZJjnTjwlmZrkO9xxoe.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@camos: Chodzi mi o wrażenia showmax, i o to jak się z niego korzystało. Bo wiesz - showmax miał swoją biblioteczkę, seriali, filmów, niedostępnych gdzie indziej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Pizza1212: Ja byłem zadowolony. Może nie jest to biblioteka na rok oglądania, ale na kilka miesięcy? Spokojnie. Obejrzane całe Battlestar Galactica, Rojst, Halt and Catch the Fire, było Allo Allo, Downton Abbey, był świetny Turn, niezły Mr Robot, przyjemna Bitwa o ciężką wodę, no i różne ciekawe mniej znane seriale produkcji BBC.
  • Odpowiedz
@Pizza1212: heyah przestała działać... :D
tak po prostu jak by operatora zwinęli :D czasem logouje się do NetworkS jak w zasięgu. ale reszta, platforma bilingowa, platfoma sieciowa leży. Niby Heyah 4G (na networks) ale po wybraniu numeru mam "SIEĆ NIEDOSTĘPNA"

:> Także...zwijam się z Heyah (3zł na koncie zostało) pewnie ucekne do #play na kartę, albo pomarańcza
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Pizza1212: ja trafiłem idealnie bo kończył by mi się abonament z końcem lutego i musiałbym płacić.
A tak, To obejrzałem co trzeba i do widzenia.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@KaluHeHe: No bo po tym pożarze sprzed tygodnia w T-mobile są wielkie problemy z infrastrukturą IT i z serwerami. Zgłoś im problem. Może zadziała.
  • Odpowiedz