@CzekamNaDnie: Zależy co masz na myśli piszac przegryw. W ogólnym rozumieniu nie, bo kobiety nie dotyczy problemy przegrywu (brak pieniędzy, wyglądu (makijaż mają), wzrost, brak znajomych (kobietę zawsze gdzieś wkrecą).
@heathermatarazzo: Słucham? Kobiety nie dotyczą problemy które trapią przegrywów Brak pieniądzy/niskie zarobki (kobieta nie musi mieć pieniądzy) Taki sobie wygląd (tuning dobrym makijażem) Brak znajomych (kobietę wszedzie zapraszają, darmowy wstep na imprezy itd, są pożadane społecznie)
@heathermatarazzo: Ok w porządku, a uważasz się za #przegryw Hmm z ta kasjerka to fakt, ale jest dyżo dobrych zawodów gdzie sa niskie zarobki. np nie wiem bibliotekarka, albo nauczycielka w postawowce przy małych dzieciakach. Tam sa niskie zarobki, a myślę ze facet na poziomie nie wstydzil by się takiej żony bo niby czego
Komentarz usunięty przez moderatora
Kobiety nie dotyczą problemy które trapią przegrywów
Brak pieniądzy/niskie zarobki (kobieta nie musi mieć pieniądzy)
Taki sobie wygląd (tuning dobrym makijażem)
Brak znajomych (kobietę wszedzie zapraszają, darmowy wstep na imprezy itd, są pożadane społecznie)
Musi miec kase bo nikt nie chce sie spotykac z kasjerka z biedry. Dla faceta taka laska to ujma.
Hmm z ta kasjerka to fakt, ale jest dyżo dobrych zawodów gdzie sa niskie zarobki. np nie wiem bibliotekarka, albo nauczycielka w postawowce przy małych dzieciakach. Tam sa niskie zarobki, a myślę ze facet na poziomie nie wstydzil by się takiej żony bo niby czego
xDDD nawet mi się nie chce na to odpisywać
Komentarz usunięty przez moderatora