Wpis z mikrobloga

@Zatwardzenie:

Podałem linki do artykułów, które opisują sytuację z jego oszustwami na temat długów miasta Słupsk.

A ja Ci mogę podać linki do artykułów, które opisują sytuację odwrotnie. Chcesz uskuteczniać bitwę na linki? Błagam.
  • Odpowiedz
Typie. Weź się #!$%@? ode mnie, ja myślę że swoim nastawieniem gościu wnosi bardzo dużo do szarej, polskiej polityki. Nie mam zamiaru dyskutować z anonimowym gościem, który podżega do kłótni.
  • Odpowiedz
@OnePageTo – "Zagwarantujemy równość płac, tak, by kobieta i mężczyzna zarabiali tyle samo na tym samym stanowisku. Bo w przeciwieństwie do innych trzymamy stronę kobiet. Bo my wierzymy w równość – mówił". To równość czy trzymanie strony kobiet? Ale niższy wiek emerytalny dla kobiet spoko? Obrzydliwe.
Dla mnie gość jest odrealniony i nie stanowi żadnej alternatywy.
  • Odpowiedz
Ten człowiek to obecnie najlepsza przyszłość polskiej polityki

@OnePageTo: Przecież on #!$%@? to samo co SLD i Razem tylko zapomniał dodać że żeby to sfinansować trzeba podnieść podatki o 30%, Komuniści z Razem przynajmniej tego nie przemilczeli.

Może jestem naiwna, ale wierzę, że Biedroniowi nie #!$%@? i mam nadzieje, że wygra.

@giovan-a: może zamiast wierzyć przeczytaj jego program wyborczy w którym są jedynie wydatki i ani jednego pomysłu
  • Odpowiedz
@OnePageTo: myślałem że więcej będzie o gospodarce, ale gdzie tam, najważniejsze to światopogląd! idź pan w hooy z takimi wolnościowcami...

uwaga streszczam

będzie miło i pięknie i nikt nigdy nas nie zaatakuje
  • Odpowiedz
@giovan-a: logika różowychpasków albo lewacka... najpierw piszesz, że Biedroń zrobił to czy tamto dla Słupska, ktoś chce to zweryfikować pytając się ciebie o szczegóły, wtedy uruchamiany jest protokół "moje odczucia, nie muszę nic udowadniać" nie dziw się że ktoś zarzuca ci kłamstwo, (choćby ja) bo widzę że unikasz odpowiedzi a na sprostowanie nie reagujesz w ogóle.

Palikot jest dobrym przedsiębiorcom, to znaczy, że na pewno zna się na polityce i
  • Odpowiedz