Wpis z mikrobloga

bo widzę że unikasz odpowiedzi a na sprostowanie nie reagujesz w ogóle

@gangsteris: Ale jakie sprostowanie? Przecież on podał linka, w którym potwierdza moje słowa: https://dziennikbaltycki.pl/robert-biedron-propaguje-sie-falszywe-informacje-o-zadluzeniu-slupska/ar/13342943 Więc co ja mam prostować? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nawet nie przeczytałeś, co on wkleił, a z góry zakładasz, że ma racje. Dlatego właśnie nie zamierzam kontynuować pyskówki, bo w tej wymianie zdań nie ma w ogóle znamion dyskusji.
  • Odpowiedz
chętnie bym zobaczył koalicję Biedroń + Razem za sterami tego kraju

@apee: może lepiej nie, o ile fajnie byłoby mieć ludzi o normalnych światopoglądzie przy władzy, to jednak ekonomicznie skończenie jak Portugalia czy Grecja to raczej słaby pomysł ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@OnePageTo: Słuchałem jego wystąpienia. Miał kilka dobrych pomysłów - jak zamknięcie kopalni czy darmowe przedszkola i żłobki. Niestety nic nie powiedział o obniżeniu podatków i podwyższeniu kwoty wolnej. Przekreślił jednak swoje szanse poprzez zatwardziały antykatolicyzm i wynikające z niego złe pomysły. Nie wróżę sukcesu.
  • Odpowiedz
@Kliko: Było Janusz Korwin jeden procent, będzie Sławek Mentzen pół procent ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@apee: Poza tym Biedroń będzie miał koalicjanta, jeśli chce być przy władzy. A PO jednak ma trochę rozumu jeśli chodzi o gospodarkę.
  • Odpowiedz
Na tym polega polityka, każdy głosuje na tą partię, która jemu polepszy życie. Mnie interesuje moje życie, nie Twoje.

@giovan-a strasznie infantylne myslenie jak u dziecka. Jesli glosujesz na zasadzie " bo mi bedzie lepiej" to nic tylko pogratulowac.

Wiesz czym sie charakteryzuje dojrzala demokracja? Podam Ci przyklad ze Szwajcarii gdzie kilka lat temu w jednym z kantonow bylo glosowanie by z duzej rezerwy budzetowej wyplacic dywidende kazdemu mieszkancowi kantonu. Wiesz
  • Odpowiedz