Wpis z mikrobloga

Co jak co ale ta marka jak dla mnie jest mega słaba. Buty nie są ładne, nie były jako tako dla mnie wygodne i są drogie jak na buty tego typu
nie mam problemu by wydać 500 czy 600 ziko z zwykłe obuwie ale jak widzę NB za 300 czy 400 to aż mnie d--a piecze że ludzie są w stanie wydać hajs na tę markę(°°
#streetwear
murzynekkk - Co jak co ale ta marka jak dla mnie jest mega słaba. Buty nie są ładne, ...

źródło: comment_pBNvDzDd17cJlHGesUPMhVtzK1iGWfv5.jpg

Pobierz

new balance

• lubie 35.7% (96)
  • nie lubie 64.3% (173)

Oddanych głosów: 269

• 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Hehehe115 znajdź na necie rzecznika praw konsumentów najbliżej twojego miejsca zamieszkania. Idziesz tam, opisujesz sytuację, rzecznik wysyła do nich informację o ponownym złożeniu reklamacji z opisem, że dobrze z obuwia korzystałeś, dbałeś o nie itd. I z reguły wtedy przyjmują. Jeżeli nie to niezależny rzeczoznawca, ponownie zgłaszasz. A jeżeli to nie zadziała to sąd. Wtedy już chyba nie warto ale raczej tak daleko i tak żadna sprawa nie zajdzie.
  • Odpowiedz
@daweo: no ja pamiętam jak w gimbie byłem w koszulce NB to wszyscy się nad nią spuszczali jak teraz nad supremem a siostra kupiła mi ją wtedy za 2 euro w jakimś pakiecie w USA
XDDD
  • Odpowiedz
  • 0
@I-____-I rozmiar był dobrany idealnie. Około pół centymetra luzu z przodu. Tak czy siak przy chodzeniu dotykałbym góry buta. W tym miejscu siatka była niby wzmocniona ale nic to nie dało. Buty dałem do rozpatrzenia innemu rzeczoznawcy, który stwierdził oczywiście, że wina materiałów.
  • Odpowiedz
@murzynekkk: te modele, które są w większości sklepów to syf. Fajne NB to te Made in UK lub USA czyli modele 997, 1500 itp, ale one mają i tak wariackie ceny na starcie. Warto czekać na przeceny.
  • Odpowiedz