Wpis z mikrobloga

Mirki, powiedzcie mi o co chodzi z #tkmax skąd oni biorą te ubrania? Ze śmietnika? Chyba że ja tam nie umiem się odnaleźć. Ale za każdym razem kiedy tam idę to nie umiem znaleźć nawet jednej rzeczy w miarę wyglądającej...

#moda #modameska
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lubie-sernik: nie cierpię tk max( ͡° ͜ʖ ͡°) wszystkiego nasrane. skoro mam grzebać w poszukiwaniu ubrania to wolę sobie iść do sieciowego lumpeksu w dzień promocji i wynaleźć fajny modny spodzień za 2 złote.
  • Odpowiedz
@lubie-sernik: czasami można coś fajnego trafić, ja tam zawsze z przyjaciółką chodzę, ona szuka, a ja przymierzam i kupuje. Bo nie mam nerwów na szukanie. No, ale koniec końców mam z TK fajną kurtkę, marynarkę, miałem spodnie ale zniszczyłem a szkoda, coś tam jeszcze kupiłem na pewno
  • Odpowiedz
@lubie-sernik: ostatnio fajna kurtkę na deskę wyrwałem w dobrej cenie (jakieś 400zl taniej niż w sieci) spodnie i bluzy tez się znajdą jak jestem w okolicy to zazwyczaj zajdę na chwile
  • Odpowiedz
... rzeczy w lepszym gatunku i wzory których nie ma w Polsce.

@Gixaar: Generalnie tym się kieruję robiąc tam zakupy. Tam często kupuję skarpetki (tanie happy socks) oraz bieliznę. Zaś koszule to wzory, których u nas nie ma.
  • Odpowiedz
  • 0
@dzieju41
@Gixaar
@ArekJ mi właśnie znajomi co jakiś czas mówią że coś tam kupili fajnego a ja nigdy tam nic nie kupiłem, za każdym razem wchodzę, rozglądam się chwilę i szybko się zniechęcam... Moze nast. razem dokładnie przejrzę co tam mają.

Koszule to zazwyczaj kupuje w peek & cloppenburg, a w tkmax chciałem jakieś spodnie bardziej dorwać.
  • Odpowiedz
@Gixaar: Generalnie tym się kieruję robiąc tam zakupy. Tam często kupuję skarpetki (tanie happy socks) oraz bieliznę. Zaś koszule to wzory, których u nas nie ma.

@dzieju41: Jedne z najlepszych koszuli jakie miałem/mam upolowałem tam. Ale faktycznie trzeba trafić, regularnie bywać lub mieć znajomą obsługę, która da znać kiedy wjeżdża dostawa :) .
  • Odpowiedz