Aktywne Wpisy

yaszczur +20
Chciałem tylko oznajmić, że niejaka @annlupin to konfident wcinający rogale z moderacją.
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
źródło: 1000001330
Pobierz
annlupin +37
ciekawe cotam na mirko
źródło: annlupin778983
Pobierz

W lidlu jest prostownik dając 5A max i niby jest inteligetny oraz ma kilka trybów (ładowanie zimowe, ładowanie normalne, ładowanie wolne niskim prądem) i pytanie czy to jest warte 55 zł aby sobie przed zimą albo w trakcie podreperować aku
Wiecej danych prostownika na foto
#lidl #parkside #samochody #motoryzacja
źródło: comment_75qPMwMrSzH2xU47ypo1aOJ5WNq07Pg0.jpg
Pobierzźródło: comment_tzU5WUb6GZUlTEaxNFw1sLOIiGlOeHpx.jpg
Pobierz@rama88: jak już coś radzisz to chociaż nie kłam albo się doucz. Prostownik 5A naładuje akumulator 10Ah, 50Ah i 100Ah tylko każdy w innym czasie ale każdy do 100%.
Komentarz usunięty przez autora
https://www.youtube.com/watch?v=idVee78AQ_c
Mam nadzieję, że dobry filmik załączyłem. Ale generalnie na tym kanale są filmiki które pokazują dobitnie, że aby