Aktywne Wpisy

Ibiryd +455
Kilka dni na X i chłop spotkania z posłami urządza. To się nazywa skuteczność - nawet PSL takiej nie ma.
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
źródło: IMG_7160
Pobierz
pastarri +33
Mój sąsiad pali na balkonie, dym wlatuje przez moje otwarte okna do pomieszczeń w moim mieszkaniu. Nie da się zostawić okna otwartego, bo zaraz czuć dym. Non stop siedzi na balkonie i pali - dziennie spokojnie mu schodzi paczka fajek jeśli nie więcej.
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie

Eh, kocham ten kraj (。◕‿‿◕。)
#uk #zima #z-------------j #emigracja
Totalny kataklizm
źródło: comment_0nmvJrkUphLFltM9hF5KfTsNpsXojB1j.jpg
PobierzZa to jutro będę miał zajeb, bo klienci sobie odbiją za dziś :D
Nie ma się co dziwić, że zimówek nikt nie ma w zanadrzu, skoro zima zdarza się raz na parę lat
@BuzzKillington: oni tu zazwyczaj maja tzw całoroczne. Oczywiście, ze się nie dziwie, nie są na śnieg przygotowani bo to się po prostu nie opłaca. Po co zmieniać opony na, dosłownie, jeden dzień? To samo ze sprzętem do odśnieżania. Marnowanie pieniędzy, aczkolwiek widziałam dzisiaj jeden połóg na ulicach mojego miasta
To znaczy istnieje, ale czasami jest to wtorek, a czasami niedziela z poniedziałkiem xD
To miłego dnia, idę lepić bałwany xD
źródło: comment_qLtRPcaRUEGSnH07uq7Nc7nzg6bi98OO.jpg
PobierzW ogóle nie żałuję, że wróciłam xd
źródło: comment_SICMX3wczOim0cng9sOnnaTZvubvtoVa.jpg
Pobierzźródło: comment_S2pSknwVRLEuQi1FevrdXWNBEJGGWU5W.jpg
Pobierz