Pierwsze wrażenia o super nowości Spicebomb Night Vision? Kompletnie nie rozumiem czemu to flanker spicebomb bo z oryginałem czy wersją extreme nie ma nic wspólnego. To odosobniony zapach w serii i klimatem przypomina Invictus Acqua. I tu najlepsze nie mam Invictusa ale wiedziałem że coś pachnie podobnie i tadam sięgam po Rasasi Hawas i jeeest blisko. Oczywiście różnią się. NV ma super wejście i zupełnie inne niż Rasasi ale póżniej mamy już coś podobnego. Projekcji i trwałości jeszcze nie testowałem. Zapach wpisuje się w aktualnie panujące trendy na rynku. Suma sumarum, zły nie jest, a nawet fajny ( ͡°͜ʖ͡°) #perfumy
@tymczasowy_wykopek: Gdyby tak wejście NV trwało dłużej to byłby hit. No ale po ślicznym wejściu mamy droższy Invictus. Nie 1 do 1 ale ktoś kto ma te zapachy to mógłby chyba odpuścić sobie tego spicebomba
@makrel_gieldowy: Eros Flame nie znam, Eros jest taki kołderkowo słodki, Spicebomb jest słodko śwież(awy) stąd podobieństwo wpadające w Invictusowy klimat.
Zapach na zbliżającą się nie długo wiosnę ( ͡°͜ʖ͡°)
@SnoobDuog: Ja tam się nie ekscytuję, będzie w drogerii to sobie z obowiązku przewącham go, ale dla wielbicieli mainstreamowego nurtu jak najbardziej pozycja obowiązkowa (chyba) :D
@greyson: Po pierwsze Invictus Acqua, po drugie nie mam Invictusa A, tylko Rasasi którego bardzo lubię, po trzecie to podobieństwo stylistyczne nie klon ( ͡º͜ʖ͡º)
Kompletnie nie rozumiem czemu to flanker spicebomb bo z oryginałem czy wersją extreme nie ma nic wspólnego.
To odosobniony zapach w serii i klimatem przypomina Invictus Acqua. I tu najlepsze nie mam Invictusa ale wiedziałem że coś pachnie podobnie i tadam sięgam po Rasasi Hawas i jeeest blisko.
Oczywiście różnią się. NV ma super wejście i zupełnie inne niż Rasasi ale póżniej mamy już coś podobnego.
Projekcji i trwałości jeszcze nie testowałem. Zapach wpisuje się w aktualnie panujące trendy na rynku.
Suma sumarum, zły nie jest, a nawet fajny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#perfumy
No ale po ślicznym wejściu mamy droższy Invictus. Nie 1 do 1 ale ktoś kto ma te zapachy to mógłby chyba odpuścić sobie tego spicebomba
Zapach na zbliżającą się nie długo wiosnę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja tam się nie ekscytuję, będzie w drogerii to sobie z obowiązku przewącham go, ale dla wielbicieli mainstreamowego nurtu jak najbardziej pozycja obowiązkowa (chyba) :D
hmmmm