Wpis z mikrobloga

@agaja: no to możecie się połączyć w bólu z @pucka25....
z Julkiem jest całkiem inna jazda niż Tymkiem (ten to już spał sam w pokoju mając niecały rok) spał inaczej, jadł inaczej... ale w sumie nie ma co się dziwić, po prostu inny człowieczek :)
  • Odpowiedz
@agaja dwie drzemki, jedną max 30 min, druga max 20 min:p szał :) po zakupach, albo zawiezieniu starszego brata do przedszkola potrafi w aucie spać 1.5h. a tak to cały dzień na rękach, co go odłożę to wrzeszczy...szczepienie było wczoraj, to wogole nie poczuł.
  • Odpowiedz
a tak to cały dzień na rękach, co go odłożę to wrzeszczy

@pucka25: skad ja to znam :D
choc nie no, jak tatus wraca z pracy to nagle magicznie dziecko sie potrafi bawic samo :P
A ze szczepieniem to u nas na szczescie tez znosi ok, i samo wklucie i teraz po tez ok. Oby tak dalej...
A z drzemkami hmmm.. to jednak wole te jedna godzinna. W sumie jak sie z nim poloze
  • Odpowiedz
@rozowy_mikro dzięki! nosiłam w chuscie, ale jednak lubię opcje szybkiego odkładania na chwile, więc chusta poleciała na szycie i wróci jako nosidło:) będę go na plecy wrzucać i heja!
  • Odpowiedz
@pucka25 no w sumie przy tak małej różnicy miedzy chłopakami bez chusty pewnie byś wysiadła. W ogóle to podziwiam, że ogarniacie dwójkę takich szkrabów. Już jedno jest wystarczająco absorbujace.
  • Odpowiedz
@rozowy_mikro jest ciężko, ale nie my jedni dajemy radę:) są minusy ale też mnóstwo plusów, ten ich kontakt i codzienne wojny a za chwilę głaskanie i buziaczki:) chociaz drugi raz bym się juz na to nie zdecydowała.
  • Odpowiedz
chociaz drugi raz bym się juz na to nie zdecydowała.

@pucka25: a jaka jest tam dokladnie roznica?
Ile mial Tymek msc, jak zaszlas w ciaze?

My sie wlasnie zastanawiamy nad kolejnym, ale wizja ciazy jak poprzednia i to przy nadaktywnym dziecku, jakim jest mlody, mnie kompletnie
  • Odpowiedz
@agaja na roczku byłam jakoś w 4tc, różnica jest 20miesiexy, 5dni i 3 godziny:p Tymek był zupełnie inny, był takim dzieckiem co to mówią że im starszy tym będzie łatwiej. Przetrwał przeprowadzkę, zostawał z dziadkami na kilka godzin, rozszerzenie diety poszło pięknie i szybko, wodę pił litrami, mogłam z nim spokojnie posprzątać cały dom, nawet w restauracji był luzik. Ale był na mm. Jazda zaczęła się jak zaczął bunt, żłobek, choroby
  • Odpowiedz