Aktywne Wpisy

lubie-sernik +136
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Filippa +3
Szczerze mówiąc, jeżeli to są minimalne wymagania to jest to śmiechu warte.
Aby zagrać w grę na ultra ustawieniach i żeby chodziła co najmniej w stabilnych powiedzmy 60 fpsach to muszę wydać fortunę na kompa z d-------m procesorem, ramem i oczywiście kartą graficzną a i tak z tego co widziałam na twitchu, niektórzy streamerzy, którzy jak wiadomo mają dowalone speci, musieli obniżać ustawienia bo klatki były niestabilne xD
Obecnie tak naprawdę gry
Aby zagrać w grę na ultra ustawieniach i żeby chodziła co najmniej w stabilnych powiedzmy 60 fpsach to muszę wydać fortunę na kompa z d-------m procesorem, ramem i oczywiście kartą graficzną a i tak z tego co widziałam na twitchu, niektórzy streamerzy, którzy jak wiadomo mają dowalone speci, musieli obniżać ustawienia bo klatki były niestabilne xD
Obecnie tak naprawdę gry
źródło: image
Pobierz

Mam problem . Było uruchomione na IIS API. Podmieniłem na nową wersję, ale teraz jak w Restlecie daje requesta to dostaje komunikat 'No respponse'. Na serwerze na lolachoscie API się włącza. Niestety nie sprawdziłem przed wgraniem noweszej wersji czy wcześniejsze API działało.Gdzie jest problem ?
Coś z vpn mogą mieć źle ustawione na tym serwerze ?
-z mojego kompa ping nie idzie
-Otworzyłem port 2002 jak tutaj https://www.parallels.com/blo[...]r-firewall-for-parallels-ras/ i dodałem go w IIS do strony.Nadal nie działa
-Wyłączyłem firewalla u siebie i na serwerze i też nie pinguje
i dla ping jest :true a dla TcpTest:false
Natomiast dla portu 80 jest true.
jak u siebie puszczam Test-NetConnection i daje ip serwera i port to jest false dla obu wartości dla obydwu portów