Wpis z mikrobloga

@Segr3gator: Blasters of the universe bardzo dobra gra kupiłem na przecenie za 30 zł i gram do dzisiaj ;) Polecam "To the top" mega gra ;) zreszta kazdy ja chwali wystarczy zobaczyc na recenzje :)
@Segr3gator:Ja bylem sceptyczny patrzac na grafike ale jak kupilem i odpalilem to musze przyznac ze to mega sztos ;) Gralem juz wiele godzin a jestem dopiero moze w polowie gry :D Takie odczucia jak w tej grze tylko w Vr...Shooty Fruity nie mam... Bardziej poluje na Space Pirate Trainer jak bedzie na przecenie choc kusi mnie teraz kupno bo i tak jest za 60 zl ;) a wiem ze gra jest
@dimo04: Pirata kupiłem na jakiejś przecenie niedawno, fajny wave shooter, w ogóle z vr mam tak, że mi nie zależy na ukończeniu tych gier, byle tylko wskoczyć w świat na trochę i tak od czasu do czasu wracać, zupełnie inne podejście niż w tradycyjnym graniu które już mi obrzydło strasznie i niczym mnie już nie elektryzuje
@Segr3gator: No ja gram tylko na Vr. Typowe "płaskie" gry nawet te z bardzo dobra grafika sa dla mnie nudne i nie grywalne...Nie ma to jak zalożyć headset na głowe i poruszac sie w grze i porobic uniki itd :)Choc nie wiem czemu ale nawet gry typowe siedzace na vr mocno mnie wciagaja moze dlatego że tzw bycie w grze lub w innym swiecie to u mnie powoduje :) Cos w