Aktywne Wpisy

WielkiNos +322
Zobaczcie komentarze pod filmem kobiety, która chwali się urodzeniem dzieci i nabyciem nowej kuchenki.
To jest niesamowite jaka panuje wścieklizna u lewackich k0biet na samo wspomnienie o rodzeniu dzieci. Dodając, że się to zrobiło dla męża następuje totalny wyzucie z rozumu. Można by pomyśleć, że ta kobieta wyrządziła komuś krzywdę, że tak ją opluwają tolerancyjne, wyzwolone k0biety, ale nie, ona się tylko z rodziną cieszy z małych rzeczy i tym sobie zasłużyła
To jest niesamowite jaka panuje wścieklizna u lewackich k0biet na samo wspomnienie o rodzeniu dzieci. Dodając, że się to zrobiło dla męża następuje totalny wyzucie z rozumu. Można by pomyśleć, że ta kobieta wyrządziła komuś krzywdę, że tak ją opluwają tolerancyjne, wyzwolone k0biety, ale nie, ona się tylko z rodziną cieszy z małych rzeczy i tym sobie zasłużyła
źródło: temp_file7153693318877940053
Pobierz
b0rn2frag +29
Dzisiaj moja Mama miała udar. Spałem w drugim pokoju, obudziła mnie telefonem, poszedłem do niej. Powiedziała mi że ją boli i że się boi. Zauważyłem paraliż, od razu zacząłem wzywać pogotowie. Zanim przyjechali przestała mówić i praktycznie przestała się ruszać, jakby zgasła w ciągu ledwie kilku minut.. Przyjechali, stwierdzili udar, zabrali ją do szpitala. Co teraz?
Rodzina się nami nie interesuje, jestem tylko ja i Mama. Nie mam nikogo do pomocy, nie
Rodzina się nami nie interesuje, jestem tylko ja i Mama. Nie mam nikogo do pomocy, nie

Okazało się, że mam mało paliwa (szanowny niebieski korzystał z mojego auta - a to zwykle tak się kończy...)
Zamówiliśmy tankowanie z dostawą do domu.
W 10 min przyjechał uprzejmy pan, zalał i pojechał.
Nawet nie trzeba wychodzić z domu, wystarczy zostawić otwarty garaż i wlew, wszystko można zalatwić przez tel.
Cena jak na stacji, tyle że za usługę trzeba dopłacić 18 dirhamów, czyli prawie tyle samo w zł.
Chyba już mnie nie zobaczą na stacji benzynowej.
#dubaj #motoryzacja
źródło: comment_0w5NbBV6lfiqxmPnN56My5EhqPNXlpK6.jpg
Pobierz@Uspavanka: Ciekawe skąd ma na to pienionszki! Ja tam wolę mieć kontrolę!
Komentarz usunięty przez autora
@zeek
i nie spotkałam się z żadnym oszustwem, raz nawet kierowca zadzwonił do drzwi, bo mój mąż zostawił
@Uspavanka: Zmień niebieskiego. Ja nie wiem jak można nie pomyśleć o swojej różowej ;)
Ja tam zawsze tankuje na rezerwie, plus wiedza ile auto może przejechać km
Wiadomo, a i bak pojemny...
ale ostatnio w takim korku stałam, że jakby było mało, to bym się nie czuła komfortowo :)
@Shmit: panie drogi, to jest obrót paliwem - na to koncesję trzeba mieć
https://www.fakt.pl/pieniadze/motoryzacja/shell-przywiezie-paliwo-do-domu-po-zamowieniu-przez-aplikacje/j2xl1mz (w Holandii)
Komentarz usunięty przez autora
@megawatt: p--------z, na północy Polski już to funkcjonuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pdk