Aktywne Wpisy

kicioch +591
Misiek przeżył 16 lat (z nami ostatnie 6) i jest teraz w lepszym świecie (╯︵╰,)
Kochał jedzenie, nie uznawał zabawek (chyba że kong, z jedzeniem), miał 10 leżanek i 50 kocyków, nie lubił być wyżej niż podłoga, nie był fanem spacerów, miał setki chorób i dolegliwości a i tak ostatnie lata psiej emerytury spędził szczęśliwy a my razem z nim (╯︵╰,)
#piesmisiek
Kochał jedzenie, nie uznawał zabawek (chyba że kong, z jedzeniem), miał 10 leżanek i 50 kocyków, nie lubił być wyżej niż podłoga, nie był fanem spacerów, miał setki chorób i dolegliwości a i tak ostatnie lata psiej emerytury spędził szczęśliwy a my razem z nim (╯︵╰,)
#piesmisiek

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sztywny_misza +76

źródło: 1740637996376-0
Pobierz
Rodzina się nami nie interesuje, jestem tylko ja i Mama. Nie mam nikogo do pomocy, nie mam samochodu. Nie będę w stanie nawet Mamy zabrać ze szpitala jak ją wypiszą. Nie wiem nawet jeszcze do jakiego szpitala trafiła, dyspozytor mówi aby zadzwonić później. Co robią ludzie w taki sytuacjach?
#udar #zdrowie #wroclaw
Moze warto dowiedziec sie jak szybko dostala leki trombolityczne (zlty standard to do 4 albo 6h po wystapieniu pierwszego objawu). To tez duzo wyjasni.
Idz moze do oddzialu
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Trzymaj się Mirku ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Możliwe, że będzie potrzebowała wsparcia psychologa, więc możesz poszukać kogoś
@Lonate: czy z czymś takim da się coś zrobić, czy w zasadzie pozostaje mu kolejna rehabilitacja i ma policzony czas do trzeciego udaru?
Czy jest jakiś otyły albo pali? Wiesz, co mogło spowodować, miażdżyca, cukrzyca, nadciśnienie?