Wpis z mikrobloga

@darydarylosu nic się nie martw. Rutynowo wzywają. Na koniec się mnie pytali czy soft działa i czy mam jakieś roszczenia. Powiedziałem, że wyzysko działa na co policjant mówi, no to super :) jeśli ktoś ma mieć problem to tylko i wyłącznie sprzedający, a nie kupujący w tym przypadku (win z allegro).
@Dpdp: Przykłady bezsensownego marnowania publicznych pieniędzy można mnożyć. W 2009 roku byłem na wyjeździe kibicowskim podczas którego doszło do porządnego ataku kibiców przeciwnej drużyny na nasze autokary. Tego samego roku zostałem przesłuchany jako świadek na policji. Po 8 latach dostałem wezwanie do sądu, gdzie... zadawano mi absurdalne pytania. "Ile radiowozów nas eskortowało"? "Jaka była pogoda"? "Czy pamiętam jak byli ubrani napastnicy"? No, na pewno pamiętam takie szczegóły po 8 latach, szczególnie
@darydarylosu: o w morde, ta sprawa wciaz trwa? XD ja bylem prawie rok temu, jakas firma miala zarejestrowaną działalność bodajże na Malediwach, piękna Pani policjantka która mnie przesłuchiwała mówiła ze to się bedzie ciągło przez pare lat i możliwe ze zwyczajnie umorzą sprawe. U mnie data zakupu byla 2013-14
@darydarylosu w grudniu miałem taką samą akcje, okazało się że gość na allegro grubo poleciał i chyba 400 000 osób oszukał przez kilka lat. Ja kupiłem od niego na allegro kod do GTA V, normalnie zarejestrowałem na stronie, pobrałem i grałem. Okazało się że to lewizna. W jaki sposób to zrobił? Moim zdaniem kod był legalny tylko on go ukradł.
Gość sprzedawał głównie kody do gier, windows i office.
Pójdziesz, pewnie na
@darydarylosu: ja już od kilku lat mówię, że jak już musisz mieć pirata, to lepiej mieć cracka, niż jakieś gówno z allegro za które i tak musisz zapłacić. Państwo teoretyczne, szukanie "przestępców" po linii najmniejszego oporu ( ͡ ͜ʖ ͡)