Aktywne Wpisy
Czy będąc aktywnymi seksualnie podkładacie coś pod prześcieradło żeby nie brudzić materaca? Ja zawsze mam taki podkład, bo dałem kilka tysi za materac i nie chce go brudzić różnymi wydzielinami, a ostatnio tinderówka stwierdziła, że to przesada. Tylko że jak u niej byłem, to ona miała jakieś piankowe gówno z ikei za 50 zł że aż sie ruchać odechciewało #seks #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
xiv7 +21
Kiedyś w latach 2000 mieliśmy w sklepach słuchawki douszne. Potem stało się popularne to dziadostwo, to diabelstwo w postaci dokanałówek. Ku*wa druga próba po 15 latach i znowu pieniądze wyrzucone w błoto, nie wiem jak wy możecie wytrzymać jak to wypełnia wam kanał słuchowy, jak to zatyka i blokuje ucho jak jakaś wata którą się tam wkłada. Jeszcze sobie wymyślili że dokanałówek nie można zwracać z powodów higienicznych, podobno na Allegro się
Odejmowanie nam się znudziło, więc spróbujmy to odkręcić w drugą stronę - teraz zamiast odejmować to dodajemy!
Na początek formuła taka sama czyli w pierwszym wersie równanie, dalej opis i tagi.
Stronkę statystyk zrobię jak zbierze się kilka wpisów.
Komentarze bota są wyłączone, tym samym nie będzie informacji, że w obliczeniach jest błąd lub innych podpowiedzi.
#rowerowyrownik
http://ruszdupe.anonim1133.me/training/new
działa czy trzeba ręcznie?
@dzester: jak się sprawdzi, to skonfiguruje i bota :) tak, zobaczymy jak to się sprawdzi.
@maciekawski: chcę, ale nie chcę ( ͡° ͜ʖ ͡°) zobaczymy jak zrobi się cieplej
Nie mam tylko czasu zrobić strony statystyk