Wpis z mikrobloga

@jombsik: @daray89: dobra, przejrzałem na szybko karty i poza oczywistymi powerhousami jak Anna i Tridamski Piechur to ta umiejętność działa świetnie z Knechtem (6 punktów za 5 p) i jako tako z Temerskim Piechurem i Lyrijskim Kosynierem. Zzzz.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@jombsik: ale wiesz, analogicznie jak Aep Dahy, to może być dobra podstawa pod dlc gdzie byc może wpadnie wincyj kart wspierajacych taki 'archetyp'
Umiejka sama w sobie jest ok, potrzebuje tylko kart do rozwoju
@soltysek to teraz następny lider północy będzie miał odwrotność umiejki filanddra i będzie zadawał wszystkim jednostkom w ręce przeciwnika po jednym dmg. Jeszcze muszą jakąś odwrotność dla nilfgaardu wymyślić
@EissIckedouw: wiem że Redzi są nieobliczalni w tym względzie ale myślę że 25 dowódców to jest wystarczająco dużo.

Jeżeli to prawda że w grze ma być jeszcze jedna frakcja (która rzekomo była gotowa do wprowadzenia do gry, ale zapadła decyzja o "projekcie homecoming") to będzie tych liderów przynajmniej 30.

Z innych karcianek lekko śledzę HS i tam wiecznie jest problem, bo klasa x po dodatku nr 1 jest za mocna, a