Wpis z mikrobloga

Tyle słyszałem o tym, że jak ktoś chce dostać n-------i, to bez problemu znajdzie kogoś kto mu je sprzeda.
No to, ja nie mam pojęcia, gdzie mógłbym kupić nielegalne n-------i.
Gdyby twarde n-------i byłyby tak dostępne jak a-----l i p-------y, to biorąc pod uwagę moje stany lękowe i depresyjne, dawno bym się zaćpał na śmierć.

#narkotykizawszespoko #oswiadczenie #takaprawda #libertarianizm #przemyslenia #depresja
tytanos - Tyle słyszałem o tym, że jak ktoś chce dostać n-------i, to bez problemu zn...

źródło: comment_KrbDTiCFo8jFv2sn521Lob31rpK3myte.jpg

Pobierz
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

No to, ja nie mam pojęcia, gdzie mógłbym kupić nielegalne n-------i.

Gdyby twarde n-------i byłyby tak dostępne jak a-----l i p-------y, to biorąc pod uwagę moje stany lękowe i depresyjne, dawno bym się zaćpał na śmierć.

@tytanos: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
k---a dzieci 15 letnie potrafia takie rzeczy ogarnac, czlowieku na jakim ty swiecie zyjesz
  • Odpowiedz

@tytanos:
O to właśnie chodzi w legalizacji narkotyków by ludzie słabi wyeliminowali się ze społeczeństwa i nie przekazywali swoich genów dalej. Dla mnie to największa zaleta. Druga jest taka, że n-------i byłyby tanie, mafia nie robiłaby na nich pieniędzy i nie zabijałaby przypadkowych ludzi.
  • Odpowiedz
@PanDzikus: Nie, o to nie chodzi w legalizacji narkotyków. Zresztą, bardzo niewiele narkotyków uzależnia tak mocno, że ćpający je ludzie często śmiertelnie je przedawkowują. Są to głównie opioidy (np. karfentanyl, fentanyl czy h-----a) i czasem k-----a.
  • Odpowiedz