Wpis z mikrobloga

Tyle słyszałem o tym, że jak ktoś chce dostać n-------i, to bez problemu znajdzie kogoś kto mu je sprzeda.
No to, ja nie mam pojęcia, gdzie mógłbym kupić nielegalne n-------i.
Gdyby twarde n-------i byłyby tak dostępne jak a-----l i p-------y, to biorąc pod uwagę moje stany lękowe i depresyjne, dawno bym się zaćpał na śmierć.

#narkotykizawszespoko #oswiadczenie #takaprawda #libertarianizm #przemyslenia #depresja
tytanos - Tyle słyszałem o tym, że jak ktoś chce dostać n-------i, to bez problemu zn...

źródło: comment_KrbDTiCFo8jFv2sn521Lob31rpK3myte.jpg

Pobierz
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Gdyby twarde n-------i byłyby tak dostępne jak a-----l i p-------y, to biorąc pod uwagę moje stany lękowe i depresyjne, dawno bym się zaćpał na śmierć.

@tytanos: a zachlałeś się już na smierć przez tą dostępność alkoholu? xD
  • Odpowiedz
@prewenaza:

Co jest szczęściem? – Uczucie, że moc rośnie, że przezwycięża się opór.

Chcę mieć kontrolę nad swoim otoczeniem

@justkilling: Różne alkohole różnie wpływają na człowieka, a co dopiero różne substancje odurzające. M-------a niesamowicie ogłupia, a k-----a, h-----a bardzo uzależniają i mocno niszczą zdrowie.
  • Odpowiedz
@prewenaza: @tytanos:
Ja to widzę inaczej. Nie powinno być rzeczy, których posiadanie jest zabronione. Dopiero użycie takich przedmiotów do popełnienia przestępstwa albo jakiś wyraźny zamiar powinien być karany. Na tą chwilę, policjant może stwierdzić, że zajrzy ci do majtek albo będzie godzinę trzepał twój samochód, bo możesz mieć n-------i albo materiały wybuchowe.
  • Odpowiedz
@r4do5: pełna zgoda. karana powinna być jedynie inicjacja agresji.
ale weź też pod uwagę, że jeśli ktoś ci mówi: "do mojego domu nie wolno wnosić rnarkotyków, jeśli chcesz wejść musisz zostawić je na zewnątrz", a ty wchodzisz do domu tego człowieka w kieszeni mając kulkę hery, to łamiesz implikowaną umowę między tobą a właścicielem domu dotyczącą udostępniania ci tej nieruchomości. łamanie umowy też jest inicjacją agresji.
  • Odpowiedz
@r4do5:

Nie powinno być rzeczy, których posiadanie jest zabronione. Dopiero użycie takich przedmiotów do popełnienia przestępstwa albo jakiś wyraźny zamiar powinien być karany.

Przeczytaj swój komentarz na głos. Żyjesz w jakiejś alternatywnej rzeczywistości. Ludzie z niskim IQ p------ą Ciebie i Twoje zasady. Ci ludzie będę się p-------ć i narkotyzować. Tyle. Potem napadną na ciebie i twoją kobietę.
  • Odpowiedz
@tytanos: Myślę, że w życiu chodzi o to, żeby dążyć do szczęścia, a nie być produktywnym członkiem społeczeństwa. Alkoholizm zapewne temu pierwszemu też nie sprzyja, ale kimże ja jestem, żeby innym zabraniać spożywania tego, na co mają ochotę?
  • Odpowiedz
@tytanos: A wiesz, że też tak się zastanawiałem. Mam 40+ i po pierwsze ciężko by mi było "namierzyć dilera", po drugie nawet jak bym jakimś cudem go "namierzył" to przecież jak bym podszedł i zapytał to by chyba gościu nogi zgubił tak by spierniczał - chodzę zazwyczaj w m65+bluza "taktyczna" - pewnie z wyglądu policjant hehe. A młodzież - z tego co rozmawiam z nimi - w obcym mieście w
  • Odpowiedz
@justkilling: Różne alkohole różnie wpływają na człowieka, a co dopiero różne substancje odurzające. M-------a niesamowicie ogłupia, a k-----a, h-----a bardzo uzależniają i mocno niszczą zdrowie.

@tytanos: co to ma do meritum xD Przedawkowanie alkoholu to zgon, chcesz się z-----ć to się zapij i masz po problemi a ty tu jakieś dysputy o środkach odurzających prowadzisz, boże. Tak jak możesz sobie w--------ć złoty strzał, tak samo możesz o----ć w
  • Odpowiedz