Aktywne Wpisy

Kordem +611
Mama przepisała dom na siostrę ale w nim mieszka i chce zostać na emeryturę, a ja dostałem mieszkanie i sobie tu żyję.
Siostra właśnie wpadła na pomysł że ona chce moje mieszkanie sprzedać i podzielić na pół ze sprzedaży, a przy tym zawyża jego wartość 2-3 krotnie, bo "jej sie nie chce czekać aż mama umrze żeby dom sprzedać".
Fajnie się zapowiada wigilijne spotkanie xD
#rodzina #finanse
Siostra właśnie wpadła na pomysł że ona chce moje mieszkanie sprzedać i podzielić na pół ze sprzedaży, a przy tym zawyża jego wartość 2-3 krotnie, bo "jej sie nie chce czekać aż mama umrze żeby dom sprzedać".
Fajnie się zapowiada wigilijne spotkanie xD
#rodzina #finanse

Ksemidesdelos +458
Inpost skończy jak Gadu Gadu albo Nasza Klasa, wszystko działało dobrze, ludziom się podobało to zaczeli na siłe dokładać funkcje i feautury których nikt nie potrzebował, byla fajna aplikacja do odbioru paczek, prosta intuicyjna, teraz na głównym ekranie jakieś inpost fresh, incoiny, loterie, na co to komu
tera na maila przysyłajo jeszcze jakieś reklamy ubrań i innych badziewi nie związanych z dostarczaniem paczek
#inpost #niepopularnaopinia #quovadisinpost
tera na maila przysyłajo jeszcze jakieś reklamy ubrań i innych badziewi nie związanych z dostarczaniem paczek
#inpost #niepopularnaopinia #quovadisinpost
źródło: inpost
Pobierz

No to, ja nie mam pojęcia, gdzie mógłbym kupić nielegalne n-------i.
Gdyby twarde n-------i byłyby tak dostępne jak a-----l i p-------y, to biorąc pod uwagę moje stany lękowe i depresyjne, dawno bym się zaćpał na śmierć.
#narkotykizawszespoko #oswiadczenie #takaprawda #libertarianizm #przemyslenia #depresja
źródło: comment_KrbDTiCFo8jFv2sn521Lob31rpK3myte.jpg
Pobierz@tytanos: a zachlałeś się już na smierć przez tą dostępność alkoholu? xD
Chcę mieć kontrolę nad swoim otoczeniem
@justkilling: Różne alkohole różnie wpływają na człowieka, a co dopiero różne substancje odurzające. M-------a niesamowicie ogłupia, a k-----a, h-----a bardzo uzależniają i mocno niszczą zdrowie.
@tytanos: to polecam na swoim terenie ustalać i stosować swoje zasady. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja to widzę inaczej. Nie powinno być rzeczy, których posiadanie jest zabronione. Dopiero użycie takich przedmiotów do popełnienia przestępstwa albo jakiś wyraźny zamiar powinien być karany. Na tą chwilę, policjant może stwierdzić, że zajrzy ci do majtek albo będzie godzinę trzepał twój samochód, bo możesz mieć n-------i albo materiały wybuchowe.
ale weź też pod uwagę, że jeśli ktoś ci mówi: "do mojego domu nie wolno wnosić rnarkotyków, jeśli chcesz wejść musisz zostawić je na zewnątrz", a ty wchodzisz do domu tego człowieka w kieszeni mając kulkę hery, to łamiesz implikowaną umowę między tobą a właścicielem domu dotyczącą udostępniania ci tej nieruchomości. łamanie umowy też jest inicjacją agresji.
Przeczytaj swój komentarz na głos. Żyjesz w jakiejś alternatywnej rzeczywistości. Ludzie z niskim IQ p------ą Ciebie i Twoje zasady. Ci ludzie będę się p-------ć i narkotyzować. Tyle. Potem napadną na ciebie i twoją kobietę.
@tytanos: co to ma do meritum xD Przedawkowanie alkoholu to zgon, chcesz się z-----ć to się zapij i masz po problemi a ty tu jakieś dysputy o środkach odurzających prowadzisz, boże. Tak jak możesz sobie w--------ć złoty strzał, tak samo możesz o----ć w