Aktywne Wpisy
Kagernak +246
Może wygra Trump, może Harris, ale żadna z tych opcji nie zmienia faktu, że ceny w polskim gastro to jakiś k---a żart...
#usa
#usa
_e_l_o_ +89
jak hindusko-czarna baba zostanie prezydentem najpotezniejszego kraju to bedzie upadek zachodniej cywilizacji, bialego czlowieka #usa
No to, ja nie mam pojęcia, gdzie mógłbym kupić nielegalne n-------i.
Gdyby twarde n-------i byłyby tak dostępne jak a-----l i p-------y, to biorąc pod uwagę moje stany lękowe i depresyjne, dawno bym się zaćpał na śmierć.
#narkotykizawszespoko #oswiadczenie #takaprawda #libertarianizm #przemyslenia #depresja
@tytanos: Tak chyba działa mechanizm selekcji naturalnej.
@hors: Można być uzależnionym od alkoholu i nikotyny i być wciąż produktywnym członkiem społeczeństwa przez całe dekady.
Gdybym ustawicznie używał nielegalnych narkotyków, to był umarł lub skończył w wariatkowie. Ewentualnie byłbym na poziomie intelektualnym murzynów (vide:m-------a)
Koszt produkcji flaszki alkoholu to okolo 5zl, wiec nie tyle co paczka zapalek.
btw, jak nie masz sprawdzonego dostawcy i sam szukasz to na 99,9%.zostaniesz wydymany i dostaniesz jakis syf w ogole nie zawierajacy tego co chciales.
@r4do5: *nieprawda. Legalizacja narkotyków wpłynęłaby na efektywność produkcji, efektywność dystrybucji i obniżenie cen.