Wpis z mikrobloga

Tyle słyszałem o tym, że jak ktoś chce dostać n-------i, to bez problemu znajdzie kogoś kto mu je sprzeda.
No to, ja nie mam pojęcia, gdzie mógłbym kupić nielegalne n-------i.
Gdyby twarde n-------i byłyby tak dostępne jak a-----l i p-------y, to biorąc pod uwagę moje stany lękowe i depresyjne, dawno bym się zaćpał na śmierć.

#narkotykizawszespoko #oswiadczenie #takaprawda #libertarianizm #przemyslenia #depresja
tytanos - Tyle słyszałem o tym, że jak ktoś chce dostać n-------i, to bez problemu zn...

źródło: comment_KrbDTiCFo8jFv2sn521Lob31rpK3myte.jpg

Pobierz
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Gdyby twarde n-------i byłyby tak dostępne jak a-----l i p-------y, to biorąc pod uwagę moje stany lękowe i depresyjne, dawno bym się zaćpał na śmierć.

@tytanos: Tak chyba działa mechanizm selekcji naturalnej.
  • Odpowiedz
  • 22
@tytanos no ale niestety nie są tak łatwo dostępne, a to że ktoś jest głupi i by się narkotykami zabił to tłumaczenie idiotyczne bo wystarczy się n-----ć i umrzeć z zatrucia alkoholem albo będąc pijanym skoczyć pod pociąg
  • Odpowiedz
@m00n: Ok, ale ja nie chcę umierać xD

@hors: Można być uzależnionym od alkoholu i nikotyny i być wciąż produktywnym członkiem społeczeństwa przez całe dekady.

Gdybym ustawicznie używał nielegalnych narkotyków, to był umarł lub skończył w wariatkowie. Ewentualnie byłbym na poziomie intelektualnym murzynów (vide:m-------a)
  • Odpowiedz
@tytanos: @m00n: nie prawda, koszty produkcji nie sa az tak niskie. Zakladajac, ze produkowanoby tymi samymi metodami.

Koszt produkcji flaszki alkoholu to okolo 5zl, wiec nie tyle co paczka zapalek.

btw, jak nie masz sprawdzonego dostawcy i sam szukasz to na 99,9%.zostaniesz wydymany i dostaniesz jakis syf w ogole nie zawierajacy tego co chciales.
  • Odpowiedz
@hors: Stosujesz arumentum ad absurdum.

@r4do5: *nieprawda. Legalizacja narkotyków wpłynęłaby na efektywność produkcji, efektywność dystrybucji i obniżenie cen.
  • Odpowiedz
  • 3
@tytanos twój argument sam w sobie jest debilny, coś może ci zaszkodzić to ma być nielegalne, a co kogo obchodzi to że ty masz depresję? Mamy wszyscy cierpieć bo ktoś ma ze sobą problem?
  • Odpowiedz
@m00n: Chcę stworzyć sobie habitat, który będzie komfortowy dla mnie. Tzn. taki, który będzie ograniczał mi dostęp do niszczycielskich substancji.
  • Odpowiedz
@hors: Jestem maszyną przetrwania dla moich samolubnych genów. Ty też jesteś maszyną przetrwania dla swoich samolubnych genów. Ty masz interesy i ja mam interesy. Każdy z nas je artykułuje na swój sposób. Nie chcę być w pobliżu narkotyków, bo to dla mnie szkodliwe. Reszta mnie nie interesuje. Polecam książkę "samolubny gen" autorstwa Richarda Dawkinsa. To najlepiej naświetli mój punkt widzenia.
  • Odpowiedz