Wpis z mikrobloga

Inpost skończy jak Gadu Gadu albo Nasza Klasa, wszystko działało dobrze, ludziom się podobało to zaczeli na siłe dokładać funkcje i feautury których nikt nie potrzebował, byla fajna aplikacja do odbioru paczek, prosta intuicyjna, teraz na głównym ekranie jakieś inpost fresh, incoiny, loterie, na co to komu

tera na maila przysyłajo jeszcze jakieś reklamy ubrań i innych badziewi nie związanych z dostarczaniem paczek

#inpost #niepopularnaopinia #quovadisinpost #przemyslenia
Ksemidesdelos - Inpost skończy jak Gadu Gadu albo Nasza Klasa, wszystko działało dobr...

źródło: inpost

Pobierz
  • 83
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

kazdy kupuje w zabce

@Bintang: ja nie kupuje, nie wchodze tam nawet, jak jeszcze paliłem pare lat temu zdarzało mi się awaryjnie wstąpić po fajki ale po nic innego a teraz już od lat tam nie chodzę, na zakupy jezdze raz na tydzien albo dwa do wiekszego sklepu
  • Odpowiedz
@Ksemidesdelos: rel - ludzie psioczą, że na poczcie jest książka kucharska i kalendarz z kotkami a inpost zamiast zrobić obsługę zgłoszeń z aplikacji (teraz trzeba dzwonić i gadać z wirtualnym asystentem) to w-------a tam lootboxy xD
  • Odpowiedz
@Ksemidesdelos: @przegro_pisarz Z Revolut też się robi kombajn do wszystkiego i b----l. Jest silny sprzeciw podobnym zabiegom w aplikacji np Uber, rozdziela się różne rzeczy na osobne apki celowo ale "managerzy" i tak cisną żeby dodawać bzdury
  • Odpowiedz