Aktywne Wpisy
Uuroboros +301
Usiądź przy ogniu i ogrzej się zanim ruszymy znów w dół strumienia
#pixelart
#pixelart
WielkiNos +45
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
> prowadź własną działalność za granicą
> mieszkaj w polsce niecałe 4 miesiące
> żona i dziecko w miejscu prowadzenia firmy, wracają do kraju podobnie jak ja
> US w polsce mówi że mam centrum interesów osobistych w polsce i muszę płacić PIT
> wtf
> "Pana rodzice mieszkają w polsce i to uznawane jest za centrum interesów osobistych"
> j---ć bycie uczciwym
#gownowpis #mojkrajtakipiekny #okradajo #j--------e
To tak na powaznie???
Poza tym, Polska i Irlandia od miliarda lat mają umowy o unikaniu
Dawno nie słyszałem tak trafnego określenia XD
Jest coś takiego co nie pozwala zwykłemu emigrantowi przyznać się, że za granicą nie jest tak fajnie.
@xagarth: to dlatego wyjechalo 3 miliony polakow? emigracja nie jest latwa dla nikogo ale jak sobie poradzisz to zyje sie znacznie lepiej niz w Polsce.
przede wszystkim nie pytaj o nic urzędników bo ich słowa nie mają mocy prawnej i są jedynie sugestią, także mogą wprowadzać Cię w błąd i nie poniosą za to żadnej odpowiedzialności. Podlegasz pod ustawy a nie pod ich interpretacje. Jeśli definicja centrum życiowego nie jest jasno określona to dobry prawnik uratuje twoją
@piter259: w których? tylko mi z niemcami nie wyjeżdżaj bo tam nikt nie pojechał po otwarciu granic. Masa polaków już tam po prostu była - z innych przyczyn.
@piter259: ponosi Cię chłopaku
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...