Wpis z mikrobloga

• 7
Mieć w------e na to co, co myślą ludzie na których Ci nie zależy. Protip, który chciałbym w życiu usłyszeć i zaadaptować dużo wcześniej.
  • Odpowiedz
@samiecanalfa:
- sylwetkę nawyki żywieniowe, sport - uwierz mi to w hoy pomaga żeby coś potem osiągnąć. Ja jak byłem 6 lat temu otyłym grubasem nic mi się nie chciało, tylko praca do domu i leżeć. Teraz jak zdrowo się odżywiam, ćwiczę to mam siłę na wszystko i czas.
- odstawić komputer / telewizor - i chociaż połowę tego czasu poświęcić na naukę czegoś kreatywnego
- zacząć czytać książki -
  • Odpowiedz
  • 0
@samuraj24 zajebiście rozpisane przykłady, po swoim krótkim eksperymencie stwierdzam, że codzienny ruch w jakiejkolwiek formie dobrze wplywa na samopoczucie i z biegiem czasu poprawia sylwetkę przez co pojawiają się nowe profity.

@Arxas po kilku sesjach terapii doszedłem również do podobnych wniosków. I również okropnie żałuję że dopiero w okolicach 20 lvl
  • Odpowiedz
@samiecanalfa: 1. iść do psychologa 2. nie przejmować się rzeczami na które tak na prawdę nie mamy wpływu 3. Stawiać sobie cele i dążyć do nich MAŁYMI kroczkami(przez długi czas stawiałam sobie wygórowane cele, które miałam osiągnąć w których czasie i to był błąd) .
  • Odpowiedz
1. Ustawić swój domyślny nastrój na dobry (a nie -no hej, jak tam? -a jak ma byc? Chu@#wo jak zwykle)
2. Nie szukać mnóstwa wymówek czemu sie nie udało i że to przez Gosie, mame, tate, nauczycielke pszyry w 5. klasie. Tylko sposobów jak zrobić następnym razem dobrze
3. Rozmawiać i przebywać z ludźmi, jak najwięcej, tylko odpowiedni ludzie wokół ciebie zapewnią szczęście
  • Odpowiedz