Aktywne Wpisy
robertx +405
GdzieJestBanan +39
Pytanie głównie do #rozowepaski, bo opinia niebieskich będzie pewnie jednoznaczna.
Czemu dziewczyny robią sobie taką krzywdę?
Ja rozumiem, że ktoś ma małe, wąskie, krzywe, czy cholera wie jakie usta i chce je poprawić - medycyna daje wam takie możliwości, tak samo jak facetom przeszczep włosów na zakola. Nie ma w tym nic złego. Ale dlaczego iść ze skrajności w skrajność? Bo to już nie jest kwestia gustu, że mi się nie
Czemu dziewczyny robią sobie taką krzywdę?
Ja rozumiem, że ktoś ma małe, wąskie, krzywe, czy cholera wie jakie usta i chce je poprawić - medycyna daje wam takie możliwości, tak samo jak facetom przeszczep włosów na zakola. Nie ma w tym nic złego. Ale dlaczego iść ze skrajności w skrajność? Bo to już nie jest kwestia gustu, że mi się nie
Staramy się z partnerką o dziecko. Gdzieś usłyszeliśmy o paskach owulacyjnych, że można sprawdzić kiedy będzie owulacja, że będzie łatwiej, więc szukamy na forach. Kilkadziesiąt wątków. Ktoś zadaje pytanie jak inne oceniają ich skuteczność, czy działają, jak interpretować wyniki. I w każdym wątku kilkadziesiąt odpowiedzi nie na temat.
"Ja nie musiałam stosować bo zaszłam za pierwszym razem hihihi"
"Ja nie planowałam, więc nie stosowałam"
"Mi się udało zajść z moim mężem w drugim miesiącu i współczuję tym co nie mogą i muszą stosować"
...
Ja #!$%@?ę, madki chyba nie mają co robić w domu tylko piszą, żeby pisać. Albo po to, żeby poczuć się lepszymi, że im się udało szybko zajść w ciążę.
#!$%@?, na forach motoryzacyjnych jak pytam o problemy z turbiną to nikt nie pisze, że współczuje, ale turbina w jego passacie działa jak nowa tylko odpowiada na zadane pytanie.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #madki
@Przemow
Mirku moja stosowała. Po 5 mies się udało ( ͡º ͜ʖ͡º)
- czy można dziecku podać xyz? Czy xyz może mieć negatywny wpływ na zdrowie?
- ja podałam/robiłam , wiec tak, można, dziecko żyje.
No super, gratsy.
To 3 posty januszy jak oni to zabezpieczaja i ucza rodzine bezpiecznie otwierac.
Meh bardzo przyblizylo mnie to do rozwiazania problemu
Co do sprawy pasków, szkoda kasy. Dają wynik jedynie w okienku kilku godzin. Więc jak luba np. spała podczas owulacji to
Co najmniej kilka razy udało się komuś poczynić progres (chociażby ze znalezieniem przyczyny niepłodności), dzięki przykładowi innej osoby z forum, a nie intuicji lekarza.
Swoją drogą zastanawia mnie po co madka, która już ma dziecko, nie musiała stosować pasków w ogóle wchodzi w ten temat i się wypowiada skoro jej to zupełnie nie dotyczy xD pozazdrościć im ilości wolnego czasu.