Wpis z mikrobloga

jak w #ios wywalić na stałe z muzyki jakiś gównoalbum #u2? Raczej go nie kupowałem, pewnie w jakiejś promocji wpadł czy coś i teraz kurna zdaża się, że jak wsiadam do samochodu to zamiast spotify leci mi to g---o
Kasowałem, ale to g---o się ciągle ściąga na nowo. W sumie miejsce na moim gej #iphone mi zajmuje niepotrzebnie
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mockingbird_: nope - po pierwsze nie chcę używać tej appki apple, a po drugie u2 ssie. Mieli może 2 kawałki w całej karierze, które da się przełknąć po pijaku, z braku laku, a tak to niech sobie wracają ratować dzieci w afryce.
  • Odpowiedz
@mockingbird_: Pamiętajmy że na 73 miejscu rankingu gitarzystów tegoż magazynu jest Curt Cobain a taki Yngwie Malmsteen się tam nie załapał, nawet Steve Vai czy Tommy Emmanuel się tam nie znaleźli, ale Cobain musi być ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo w pysk sobie strzelił. To że w jakimś magazynie są na 20 miejscu nie znaczy że w rzeczywistości są tacy fajni.
  • Odpowiedz
@Brodeon: Tia, tylko oni wszędzie są wysoko, a ich status na całym świecie to sky is the limit. Ale nie, wykopkom nie podobają się wypowiedzi Bono, więc będą pisać, że U2 do d--y ( ͡° ͜ʖ ͡°) W ten sposób to możesz sobie kontestować wszystko.
  • Odpowiedz