Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
dwa__fartuchy +224
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
#foodporn #gotujzwykopem
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Zrobienie ciasta na bułki1.5 h. Chutnej15h. Sos barbecue 1 h. Składanie 0.5h
kanapy*
Patelnia. Łyżka miodu. 2 czerwone cebulę. 2 gruszki. 2 jabłka. 1 cytryna. Chili w proszku. Imbir mielony. Ocet owocowy albo winny. Mięta. Szklanka wrzątku.
Miete parzysz i odstawiasz.
Na patelnię miód, cebula w paski gruszki i jabłka w plasterki (bez gniazd nasiennych). Dusisz pod przykrywką.
Jak już zaczyna się rozpadać to dodajesz łyżeczkę imbiru i szczyptę chili. Scierasz skórkę z cytryny i dajesz trochę soku z cytryny.
Zalewasz mięta i dusisz
Raczej łopatka niż karkówka.
Jak dla domowników tylko to cząber, kminek czerwona papryka, czosnek sól. Wcierasz masujesz mięso. Na 24-48 h do lodówki. Do naczynia żaroodpornego na plasterkach cebuli albo liściach kapusty.
Podlewam. Albo winem albo piwem. Czasem koniakiem brendy albo wiskaczem ale to na przykład z w połączeniu z wodą. W każdym razie żadnego tłuszczu.
Do piekarnika koło na 100 st. Na