Aktywne Wpisy
szynall +947
owocliczi +355
Pięść mi się zaciska widząc ten cwaniacki ryj namawiający ludzi na rzucenie pracy. Złamie życiorysy setki osób, które nie dość że się zadłuża to staną się pośmiewiskiem na tym tagu. To najbardziej toksyczny twór jaki powstał w internecie - mam nadzieję że jeszcze trochę i cały ten pseudobiznes skończy się banem na społecznościowkach a kolejne odnogi ośmiornicy ucinane stosowną ustawą.
Frajerzyzmlm to nie tylko kopalnia beki ale też walka z czystym s------------m.
Frajerzyzmlm to nie tylko kopalnia beki ale też walka z czystym s------------m.
#foodporn #gotujzwykopem
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Zrobienie ciasta na bułki1.5 h. Chutnej15h. Sos barbecue 1 h. Składanie 0.5h
kanapy*
Patelnia. Łyżka miodu. 2 czerwone cebulę. 2 gruszki. 2 jabłka. 1 cytryna. Chili w proszku. Imbir mielony. Ocet owocowy albo winny. Mięta. Szklanka wrzątku.
Miete parzysz i odstawiasz.
Na patelnię miód, cebula w paski gruszki i jabłka w plasterki (bez gniazd nasiennych). Dusisz pod przykrywką.
Jak już zaczyna się rozpadać to dodajesz łyżeczkę imbiru i szczyptę chili. Scierasz skórkę z cytryny i dajesz trochę soku z
Raczej łopatka niż karkówka.
Jak dla domowników tylko to cząber, kminek czerwona papryka, czosnek sól. Wcierasz masujesz mięso. Na 24-48 h do lodówki. Do naczynia żaroodpornego na plasterkach cebuli albo liściach kapusty.
Podlewam. Albo winem albo piwem. Czasem koniakiem brendy albo wiskaczem ale to na przykład z w połączeniu z wodą. W każdym razie żadnego tłuszczu.
Do piekarnika koło na 100 st.