Aktywne Wpisy
Habebok +53
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
glassmice +365
Udało się!:d Pan nieuk zbanowany❤️
#paliwodahejtclub
#paliwodahejtclub
Siedzę na Mirko od kilku lat już. Zauważyłam, że cokolwiek jakaś różowa nie napisze, to jest grupa niebieskich, którzy próbują się dowalić do czegokolwiek, poniżyć, udowodnić coś. Rzadko piszę przez to posty. Koleżanka różowa, którą na Mirko poznałam, też ma takie odczucia.
Różowe, też tak macie? Że cokolwiek nie napiszecie, choćby było bardzo pozytywne, to zaraz zostaje zmieszane z błotem przez kogoś bez wyraźnego powodu?
#rozowepaski #niebieskiepaski
#logikaniebieskichpaskow
#zalesie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
Kiedys faktycznie dalo sie jeszcze rozmawiac, ale teraz z ta banda przegrywow naprawdę ciezko o cokolwiek. Chyba czas usunac konto, bo uwlacza mi przebywanie z tymi podludzmi.
a) jesteś głupia,
b) księżniczkujesz,
c) jesteś dziwką
Przejrzyj sobie komentarze pod moim ostatnim postem. ;)
A potem płacz, że nie da się znaleźć różowej, bo wszystkie to k---y. :D
Odpisuje posta że pomóc, dać radę , za co się brać , co i jak zrobić (bo zamiast walczyć z depresją chciał walczyć o oceny, to napisałem, żeby
to, że 2-3 dzbanów napisze wam, że jesteśdzie dziwkami to nie znaczy, że pół wykopu tak myśli, ja j---e
to samo jak w parku gdzie codziennie przechodzi 10.000 osób i jeden zjeb r---------i śmietnik, to znaczy, że 9999 osób jest z-------i patusami? nie
tak bardzo nie chcecie żeby was oceniano pod kątem grupy, a sami to
- Dostałaś awans, to pewnie dlatego, że jesteś tańsza niż mężczyzna
- jak kobieta awansuje, to na pewno "spod biurka"
- dużo zarabiasz, to na pewno przez "mielenie ozorem"
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nawet mi ich nie żal.
Skoro masz wątpliwości, to znaczy, że jesteś słaba. Słabe są zazwyczaj KOBIETY. Facet by nie miał durnych wątpliwości. \m/
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}