Aktywne Wpisy
xEm +9
Siema Mirki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dotąd ubierałem się w zwykłych sieciówkach, bo miałem #!$%@? na loga i marki. Ale kurde, te ciuchy to jakaś straszna padaka i denerwuje mnie wyrzucanie np. T shirtow po 4 praniach bo wyglądają jak guano. Zresztą ciuchy z sieciówki (h&m, zara) wyglądają już znacznie gorzej po pierwszym praniu...
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Mega_Smieszek +133
Ostatnio dermatolog na moje azs przepisał mi taką maść robioną. Niestety nie spytałem co w tym jest, a chciałbym wiedzieć czy nie ma w tym przypadkiem sterydu żeby nie przesadzić z czasem stosowania (nie wiem czy wgl może być w maści robionej przez aptekę)? Jest ktoś w stanie rozczytać nazwy składników żebym mógł pogooglowac albo wgl coś o tym powiedzieć?
Eujlomcyni 1.6
Nustal 8.000.000!!
Runsdau 0,8!!
Culceycu 50,0
Az. olęt
@Co_ja_tutaj_robie: Prednizolon nie jest wcale taki silny.
https://www.mp.pl/pacjent/leki/leki/doctor_subst.html?id=680
generalnie zwracalabym uwage, zeby sklad nie ciagnal sie w nieskonczonosc - zwykla wazelina na noc moze sie sprawdzic. i jesli np. masz aktualnie zmiany na skorze,