Aktywne Wpisy

sildenafil +390
To już drugi polski Dzień Mężczyzn od czasu wybuchu wojny na Ukrainie. To już drugi Dzień Meżczyzn, od kiedy mężczyźni w wieku 18-60 lat na Ukrainie zostali skazani na odroczoną mniej lub bardziej śmierć na wojnie przez swoje władze. Wszystko z powodu nieodpowiedniej płci.
Dlatego dzisiaj życzę wszystkim mężczyznom prawa do życia na równi z kobietami.
A wszystkim zwolennikom przymusowego wysyłania na front życzę przymusowego wysłania na front.
#ukraina #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #
Dlatego dzisiaj życzę wszystkim mężczyznom prawa do życia na równi z kobietami.
A wszystkim zwolennikom przymusowego wysyłania na front życzę przymusowego wysłania na front.
#ukraina #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #

L3stko +61
Panie ferdku jest afera. Funkcjonuje sobie taki dodatek, który podświetla wybranych wykopowiczów, których w zamyśle autora skryptu należy zakopywać i minusować. Dla testu zainstalowałem dodatek i rzuciłem okiem - oprócz znalezisk z konkretnych źródeł (co jeszcze jest w miarę OK), skrypt zaznacza wybranych użytkowników na zasadzie "wiecie co z nimi zrobić, wszystko na mój koszt" #pdk Działa na głównej, w wykopalisku, w komentarzach i na mirko..
Wołam @Trelik @Hyrkan @alibaski @SezonBurz,
Wołam @Trelik @Hyrkan @alibaski @SezonBurz,

-4kg w ciągu 4 dni.
#narkotykizawszespoko #wykopjointclub
ej tak w sumie to ja w życiu #!$%@?łem się tylko w pety (już 3 lata nie pale), a zioło zapalilem może 6 razy w życiu (raz totalny bad trip).? Mam 23 lata. Co was skłoniło, tak zupełnie z ciekawości, żeby walić codziennie? Potem już tak chyba nawet nie smakuje, tak samo jak z petami.
@Krosser5566: Jeśli sam nie uprawiasz to nigdy nie masz pewności.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Krosser5566
Przy codziennym jaraniu 1g+ przez dluzszy czas to normalne, ze nie chce sie jeść bez. Tak samo jak wielu innych rzeczy nie chce się robić. Mózg to podstepny qtaz.