Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +326

Nupharizar +94
Myślę sobie o różnych rzeczach i teraz akurat padło na sprawę Pani Kazimiery Zaręby. Pamiętacie tę chorą akcję?
Pani Kazimiera spóźniała się na zbiórkę przed odjazdem pielgrzymki w dalszą drogę. Organizatorzy wraz z uczestnikami poczekali na nią 30 minut, po czym pojechali w p---u.
Kamera monitoringu zarejestrowała ją kilka godzin później, jak błąka się bez celu i ślad po niej zaginął.
Oczywiście nikt za to nie odpowiedział.
Pani Kazimiera spóźniała się na zbiórkę przed odjazdem pielgrzymki w dalszą drogę. Organizatorzy wraz z uczestnikami poczekali na nią 30 minut, po czym pojechali w p---u.
Kamera monitoringu zarejestrowała ją kilka godzin później, jak błąka się bez celu i ślad po niej zaginął.
Oczywiście nikt za to nie odpowiedział.

Witam Mirkow zauważyłem ze po wymianie oleju w silniku poziom był ponad maks. Dla bezpieczeństwa kupiłem w zoologicznym rurke plastikowa do akwarium i strzykawke. Gdy ściągnąłem olej rurka wpadła przez bagnet do środka. Mam się czym martwić czy jedzic spokojnie?
źródło: comment_onGC28JCuWbVAI8M9oaxWOltr24ufiBd.jpg
PobierzTak na przyszłość, jak jest lekko ponad stan to się nie przejmuj i zostaw, nic się nie stanie.
Jest spora szansa, że rurka spadnie na dno miski olejowej i tam sobie będzie leżeć i tak długo, jak nie dopuścisz do tego, żeby stan oleju zszedł w okolice minimum, to nic złego się nie stanie. Dla świętego spokoju możesz jednak wyssać olej, zrzucić miskę i ją wyczyścić. Nawet nie wiesz, ile renówek jeździ z połamanymi miarkami oleju i nic się z nimi nie