@Uspavanka: a można czymś innym zastąpić cukier? Miodem np? Aż 80g cukru w takiej chałce jest. Ja wiem, że to musi być słodkie, ale nie chce być gruby xd
@dioxyna: xd dziękuję za hahałkę, urocza! @powaznyczlowiek dziękuję uprzejmy człowieku @Miyazaki @CptQRK @Kikut12chałka @Tortilla_Orzeszkowa spróbuj z tego przepisu i postaraj się dosyć ciasno zapleść, może być z trzech pasków, jak zwykły warkocz @jmuhha mhmmm :) @Destylator_bigosu takiemu kitku się nie odmawia @Olofolo jestem bardzo ciekawa tej chałki, podziel się proszę efektami na zdjęciach @qhardyq wyrabianie ciasta około 10 min, wyrastanie z zaplataniem ok 1,5 godz. ponowne wyrastanie 30 min i
@Uspavanka podzielę się efektem,jaki by nie był.Co do splotu i wyglądu przed wypiekiem to jestem pewien sukcesu a efekt końcowy po wypieku w domu?To się okaże:)
Wyrosła do rozmiarów źrebaka ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem
W komentarzach dwa kolejne zdjęcia
@Qbok69 i takie ludzie pieką
@Uspavanka ( ͡º ͜ʖ͡º)
@powaznyczlowiek dziękuję uprzejmy człowieku
@Miyazaki @CptQRK @Kikut12 chałka
@Tortilla_Orzeszkowa spróbuj z tego przepisu i postaraj się dosyć ciasno zapleść, może być z trzech pasków, jak zwykły warkocz
@jmuhha mhmmm :)
@Destylator_bigosu takiemu kitku się nie odmawia
@Olofolo jestem bardzo ciekawa tej chałki, podziel się proszę efektami na zdjęciach
@qhardyq wyrabianie ciasta około 10 min, wyrastanie z zaplataniem ok 1,5 godz. ponowne wyrastanie 30 min i