Wpis z mikrobloga

Boże, dlaczego ona nie była bezpłodna?! Cóż złego uczynił Ci mój naród, że go tak srogi pokarałeś?
@good_excuse Jakbys sie urodzil wczoraj i nie wiedział ze kazda partia wykorzystywala, wykorzystuje i bedzie wykorzystywac media do swojej promocji. Roznica do poprzednikow jest jedynie taka ze tamci mieli i prywatne i publiczne (stad nie czules dysonansu) a teraz jedni te drudzy te.

Mam nadzieje ze pomoglem kolejnemy fanatykowi partyjnemu zejsc na ziemie.
@kosti9191:

Nie bronię pisu

Za każdym #!$%@? xDDDDD To już powoli zaczyna być klasykiem
Nie jestem rasistą, ale... Nie bronię pisu, ale... Nie głosuję na pis, ale...

Jakby tuskowej pogrzeb był i na TVN24 by leciała transmisja to problemu by raczej nikt nie robił.

Ja bym robił. Powiedziałbym, że ich #!$%@?ło. Ja rozumiem, wspomnieć, pokazać fragment, ale nie od razu transmisję na żywo no szanujmy się xD.
Btw. TVN jest stacją
Ja bym robił. Powiedziałbym, że ich #!$%@?ło. Ja rozumiem, wspomnieć, pokazać fragment, ale nie od razu transmisję na żywo no szanujmy się xD. Btw. TVN jest stacją prywatną i może sobie nawet pokazywać pogrzeb wójta Bździszewa. Mam to głęboko w dupie, i tak ich nie oglądam, podobnie jak pozostałych stacji.

@CzajnikZniszczenia: a co powinni pokazywać na tvp według ciebie? o adamowiczu wiecznie? xD