Aktywne Wpisy
Tyrande +410
Miałam wczoraj dać koleżance dildosa w kształcie papieża, wzięłam na uczelnie i okazało się, że nie przyszła, bo leży na L4.
Musiałam kitrać, żeby z plecaka nie wypadło, bo byłby pszypał xD
Nie pytajcie skąd mam takie rzeczy, dla zainteresowanych dam kontakt do osoby, która ma takie durne pomysły i drukarke 3d.
#gownowpis #2137 #logikarozowychpaskow
Musiałam kitrać, żeby z plecaka nie wypadło, bo byłby pszypał xD
Nie pytajcie skąd mam takie rzeczy, dla zainteresowanych dam kontakt do osoby, która ma takie durne pomysły i drukarke 3d.
#gownowpis #2137 #logikarozowychpaskow
shark93 +387
#bekazpisu #tvpis
@hermionka: tak, po dekomunizacji jedna z ulic to Jadwigi Kaczyńskiej. Co prawda wiem, że pani Kaczyńska urodziła się w Starachowicach, ale czemu akurat jej nazwiskiem nazwano ulicę to nie wiem ¯\_(ツ)_/¯
@TragiKomediant dzban ze mnie, przyznaję
Komentarz usunięty przez autora
@kotelnica: Msza 18:20 na pasku jest, w Gdańsku start o 20 był
Komentarz usunięty przez autora
normalne wydarzenie, które jest warte wspomnienia.
No ale jaki tu macie problem? Jakby tuskowej pogrzeb był i na TVN24 by leciała transmisja to problemu by raczej nikt nie robił.
Poza tym wydarzeniem, o Adamowiczu od kilku dni praktycznie cały czas nadają i w kółko to samo.
Także jak ktoś się chce #!$%@?ć, że o
PS
za każdym #!$%@? razem xD
Mam nadzieje ze pomoglem kolejnemy fanatykowi partyjnemu zejsc na ziemie.
Za każdym #!$%@? xDDDDD To już powoli zaczyna być klasykiem
Nie jestem rasistą, ale... Nie bronię pisu, ale... Nie głosuję na pis, ale...
Ja bym robił. Powiedziałbym, że ich #!$%@?ło. Ja rozumiem, wspomnieć, pokazać fragment, ale nie od razu transmisję na żywo no szanujmy się xD.
Btw. TVN jest stacją
@CzajnikZniszczenia: a co powinni pokazywać na tvp według ciebie? o adamowiczu wiecznie? xD