Aktywne Wpisy
nad__czlowiek +14
#programowanie #programista15k #it #pracbaza #bezrobocie #chatgpt
Szpanowaliście swoim obijaniem się na B2B jak to można popracować 3-4h dziennie i resztę spędzić na siłowni, gotowaniu czy oglądaniu seriali, albo trzaskać 2 "etaty" (lub więcej) jednocześnie i wszędzie logować 2x8h gdy realnie pracowało się <8h - no to macie . Weszło AI i już wiele firm w strachu, rekrutacje wstrzymane, budżet uszczuplony. Kryzys gospodarczy, wysokie stopy w stanach. Większość korporacji (klienci spoza IT) wraca
Szpanowaliście swoim obijaniem się na B2B jak to można popracować 3-4h dziennie i resztę spędzić na siłowni, gotowaniu czy oglądaniu seriali, albo trzaskać 2 "etaty" (lub więcej) jednocześnie i wszędzie logować 2x8h gdy realnie pracowało się <8h - no to macie . Weszło AI i już wiele firm w strachu, rekrutacje wstrzymane, budżet uszczuplony. Kryzys gospodarczy, wysokie stopy w stanach. Większość korporacji (klienci spoza IT) wraca
Jakby się zastanowić, cancel boxdela nie dość, że jest nielogiczny, to nieopłacalny dla internetu. W tej przestrzeni poruszają się takie #!$%@? elementy jak roksysyn,,ciot, fagata, mnóstwo byłych scammerów/scammerek jak natsu, lexy czy realnie szkodliwe elementy jak penis załęcki. Dlaczego internet miałby cancelować osobę która z wymienionych wyżej zrobiła najmniej #!$%@? rzeczy, a jednocześnie najwięcej dała nam contentu i rozrywki?
#famemma
#famemma
Pies od kilku godzin wymiotuje... Na poczatku zwrocil cala tresc pokarmowa, teraz to glownie zólc i slina... Srednio raz na 1,5h, gdzies od 17.
Byl niechetny do podnoszenia, ulozyl sie w legowisku, wiec postanowilam dac mu to przelezec, poic i obserwowac.
Przychodnia w Poznaniu, czynna 24h, ma tak kiepskie opinie (klinika G
Wasiatycza), że chyba wolę poczekać do rana i zgłosić się do innego weterynarza... Nie wiem na ile to jest POWAŻNE, a na ile BARDZO POWAŻNE, więc przyjmę wszystkie rady... Może wiecie czy mogę to skonsultować z kimś telefonicznie, podjechać do innego miejsca, niż ww. klinika?
A może ktoś korzystał z jej usług i faktycznie potrafią tam pomoc?
#pokazpsa #pomocy #kiciochopyta #poznan #weterynarz
Komentarz usunięty przez autora
Nie daj mu nic do jedzenia. Zapewnij mu dostęp do wody. Spokojnie czekaj do rana. W większości przypadków samo przechodzi.
Piesel dostal zastrzyk, doktor zbadal i najprawdopodobniej to zatrucie, bo wszysto inne bylo w porzadku. Otrzymalam leki do podanis mu dzis i jutro, takze noc powinna byc przespana :) Dziekuje bardzo za namiary Mirabelko i Mirkom za wszystkie rady ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Piesek działa, jest bardzo ospaly i otepialy po lekach i zastrzykach, ale przestał wymiotowac. Zaraz czeka nas wyjście na spacer i jakieś lekkie śniadanie, więc kciuki, by mi go nie zwrócił ( ͡° ʖ̯ ͡°)
nie karm go tym wiecej (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Jak mu się tylko poprawi idziemy po kaganiec.
Generalnie nie wiem czy przyczyna nie leży, gdzies głębiej, bo nadal nie ma apetytu i zwymiotowal wczorajszymi lekami...