Wpis z mikrobloga

Mirki! Pomoc pilnie potrzebna!!
Pies od kilku godzin wymiotuje... Na poczatku zwrocil cala tresc pokarmowa, teraz to glownie zólc i slina... Srednio raz na 1,5h, gdzies od 17.
Byl niechetny do podnoszenia, ulozyl sie w legowisku, wiec postanowilam dac mu to przelezec, poic i obserwowac.
Przychodnia w Poznaniu, czynna 24h, ma tak kiepskie opinie (klinika G
Wasiatycza), że chyba wolę poczekać do rana i zgłosić się do innego weterynarza... Nie wiem na ile to jest POWAŻNE, a na ile BARDZO POWAŻNE, więc przyjmę wszystkie rady... Może wiecie czy mogę to skonsultować z kimś telefonicznie, podjechać do innego miejsca, niż ww. klinika?
A może ktoś korzystał z jej usług i faktycznie potrafią tam pomoc?
#pokazpsa #pomocy #kiciochopyta #poznan #weterynarz
Pobierz niksaa - Mirki! Pomoc pilnie potrzebna!! 
Pies od kilku godzin wymiotuje... Na pocza...
źródło: comment_gJ463u7V9tn4fg8WfwIzCVuDH2gDlbvr.jpg
  • 30
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@niksaa: wygląda na zapalenie wątroby i/lub woreczka żółciowego. Ciśnij do weta jak najszybciej. Przerabiałem to z psem dziadków, identyczne objawy.
@niksaa: Sam nie przepadam za kliniką Wąsiatycza, ale raz mi kundla uratowali (zeżarł ksylitol) - jak nie ma innej opcji to lepsza taka niż żadna. Drogo w uj, ale poza tym jest klinika na grunwaldzkiej która jest jeszcze gorsza
@vosmor to straszny smieciarz, wciąga wszystko, co popadnie (,)
Jak mu się tylko poprawi idziemy po kaganiec.
Generalnie nie wiem czy przyczyna nie leży, gdzies głębiej, bo nadal nie ma apetytu i zwymiotowal wczorajszymi lekami...