Wpis z mikrobloga

@BooB: nie tobie coinsow w niewyminne karty, w pozniejszym etapie gry wiekszosc z nich nie bedzie robila szalu. Swoja droga to masz zbyt ogensywna 2 linie, nie tracosz duzo bramek ?
  • Odpowiedz
@BooB zamrażanie coinsow w niewymienne karty super sprawa. A sklad ci sie odwidzi i nie wymienisz go bo coinsow nie bedzie i essa. Ja nigdy nie w niewymienne, nawet wole trochę dołożyć za ikonę prime i moc ją sprzedać jak mi nie podejdzir niż zrobić niewymienna i grac na sile
  • Odpowiedz
@kacper635: miałem podobne podejście w tamtych fifach, przez co cały czas zmieniałem skład i zmieniałem, więcej spędzałem na wymyślaniu składów na web app niż graniu samym :P A teraz dzięki temu że mam niewymienny skład zdecydowanie więcej gram :)

@kowi1910: w grze zmieniam na 4-4-2, gra mi się całkiem przyjemnie, bramek dużo nie tracę, śo dobrze się sprawują o ile ich głupio nie wyciągnę ;)
  • Odpowiedz
@BooB: też gram tylko niewymiennymi, chyba że ktoś potrzebuje zgrania to wpada jeden lub 2 wymiennych, jestem zadowolony bo nie wqrwiam się i gram 4fun. Teraz będę testował Ibrę. Resztę kart coś wartych opycham w miarę na bieżąco a coins jako nagroda idą ;)
  • Odpowiedz
@BooB no ale pewnie za dużej rangi Nir wbijasz tym bo sklad jest słaby po prostu, no nie oszukujmy się, 6 bardzo ofensywnych zawodników, żadnego zabezpieczenia tyłu
  • Odpowiedz