Aktywne Wpisy
cytmirka +5
Przed chwilą na tinderze wyświetlił mi się chłopak mojej siostry. I ma wstawione najnowsze zdjecia, sprzed dosłownie tygodnia.
Jakie są szanse, że założył tindera w celu poznania znajomych? Nic nie jest wspomniane o tym że jest w związku…
Chyba będę mieć nieprzespaną noc bo dawno nic mnie tak nie zszokowało.
#tinder
Jakie są szanse, że założył tindera w celu poznania znajomych? Nic nie jest wspomniane o tym że jest w związku…
Chyba będę mieć nieprzespaną noc bo dawno nic mnie tak nie zszokowało.
#tinder
wfyokyga +29
Dzień dobry
#samochody #motoryzacja #bmw
Komentarz usunięty przez autora
Jak chce pojarać się super autem na stare lata to niech weźmie tańszą wersję 530i lub droższą o 4000zł od 530d, 540i. Skoro zależy mu na 250 koniach mocy to 530i mu wystarczy. Jeśli chce silnik R6 z super kulturą pracy to niech w tych samych pieniądzach weźmie 540i. To jest dopiero wypas,
Jeśli jeździł R6/V8 w benzynie i dalej woli diesla to nie mam pytań. Jak jego to nie jara to na pewno najbardziej rozsądny wybór na duże przebiegi po niemieckich autobanach.
30d go miażdzy pod każdym względem
30i to fajny silnik ale do serii 3/4. Sam się nad nim zastanawiam.
Do g30 wszelkie 4 cylindrowe benzyny są za słąbe
Nie jechałem f10 528i/530i tylko 525d i brakowało nieco mocy (moment był fajny do miasta). Wczoraj widziałem 435d i myślałem że się porzygam jak ruszył gwałtownie spod świateł. Takie drogie auto a mocą nie szokuje a dźwięk jak traktor. Może trochę przesadzam ale myślałem że R6 w dieslu jednak lepiej brzmi
silniki 35d to jest istna poezja przy wręcz śniesznym zużyciu paliwa
335d ma do setki 4,8sekundy przy średnim zużyciu 8litrów na 100km
@cwlmod: co ty jesteś bezdomny?
No ale to inni, nie twoj dziadek.
To takie samo podejscie jak stwierdzenie że Polska powinna miec elektrwonię atomową - ale nie w naszej gminie, tylko gdzieś daleko.