Wpis z mikrobloga

No muszę wam powiedzieć że czuję się jakby stado koni po mnie przebiegło... mieliśmy przedewszystkim ogólnorozwojowe trening na dla mnie bardzo intensywny poziomie, bardzo dużo skakanki różnych pompek skoków i tego typu rzeczy... byłem fizycznie bardzo zmęczony ale przez motywację wszystkich ludzi dookoła zebrałem się w sobie i kontynuowałem z czego bardzo się cieszę ( ͡° ͜ʖ ͡°) następnie miałem podstawowe uderzenia pokazane i różne ćwiczenia z tym
  • Odpowiedz
jestem okropnie zmęczony i czuję że jutro będę miał gigantyczne zakwasy dlatego chciałem zapytać czy jest coś co mogę wziąć żeby zakwasy minęły mi trochę przyjemniej? podsumowując nie ma tego całego bólu i cierpienia jestem usatysfakcjonowany a nawet szczęśliwy że zebrałem się w sobie i ruszyłem dupsko.

@JorgNovartis: Możesz próbować BCAA przed lub po treningu (zdania są podzielone). Na pewno spożywaj dużo białka, masz już jakieś WPC?
  • Odpowiedz
chyba nie wiem o.czym do mnie mówisz (ʘʘ) zrobiłem sobie kurczaka i koktajl z 2 jajami i miodem na mleku.

@JorgNovartis: WPC to białko w proszku, BCAA to suplement - aminokwasy rozgałęzione. Jajka spoko, bardzo dobre źródło białka. Tak jak wyżej magnez + potas będą dobrymi sprzymierzeńcami, banany mają dużo potasu. Albo możesz się skierować w stronę supli z tymi mikroelementami ;)
  • Odpowiedz