Aktywne Wpisy
Zaid +163
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Samochód pokazuje mi 0% żywotności oleju (bo wymieniałem go lekko ponad rok temu). Aktualnie nie mogę jechać nigdzie i go wymienić. Coś się wielkiego stanie jak tak trochę pojeżdżę? Na serio aktualnie nie mam możliwości zmiany. Ostatnia zmiana oleju 1.11.2023 i zrobione jakieś 6k km. Przewiduję, że dopiero pod koniec listopada będę w stanie zająć się tym olejem.
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
Byłam po maturze, siedziałam cały czas w domu, a znajomych z technikum za bardzo nie miałam, bo zawsze raczej trzymałam się sama, więc z nudów założyłam tindera, bo chciałam sobie czymś zająć czas, a z ludźmi z internetu zawsze lepiej się dogadywałam. W pewnym momencie miałam nawet więcej znajomych z internetu (nie z tindera xD), których nie widziałam na żywo, niż znajomych z podwórka.
W każdym razie, na tinderze jako opis ustawiłam sobie lennyface ( ͡° ͜ʖ ͡°), wtedy jeszcze do końca nawet nie wiedziałam jakie jest tego znaczenie, o ile w ogóle jakieś jest. Spodobało mi się, więc sobie ustawiłam, bo nigdy nawet nie wiem co pisać o sobie w opisach "o mnie".
No i sparowało mnie z jakimś wykopkiem.
Gościu od początku nalegał, bym podała nick na wykopie. Zgodnie z prawdą odpisałam, że nie mam konta, a na wykopie jedyne co robię to czytam pasty (moja pierwsza i jedna z ulubionych, to pasta o soli do zmywarki xD)
Ale cały czas nalegał i w końcu podał swoją teorię, że nie podam nicku, bo pewnie mam bordo i się wstydzę.
A ja w szoku, co to jest bordo? Przeczytałam wtedy dużo wpisów na wykopie o kolorach nicków. Dowiedziałam się, że bordo to piwniczak, przegryw, s---------a, srebrny to śmieszek, troll itp., itd., więc stwierdziłam, że gościu mnie obraża i przestałam z nim pisać xD
Myślałam wtedy, że kolory nicków zdobywa się jak przydomki w #metin2 np. dobry, przyjazny, zły, okrutny w zależności co się pisze na mirko xD
Po tym incydencie założyłam konto i dodałam pierwszy wpis, ze zdjęciem kota i każdy mi pisał, bym usunęła konto.
Byłam trochę zmieszana, bo nie wiedziałam czy coś źle zrobiłam czy co, a konto usunęłam, nawet chyba 3 razy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #oswiadczeniezdupy #tinder #gownowpis
Komentarz usunięty przez autora