Wpis z mikrobloga

@to_jest_chyba_kurcze_zart no nie jesteś konsekwentny w tym co robiłeś żeby stać się najlepszym w danej dziedzinie . To ty podejmiesz decyzję o myśleniu o byłej, więc przykro mi to mówić Ale to ty sam sobie szkodzisz, twoja droga to wymówki. Porostu musisz przejść przez sferę zmuszania się do sfery kocham to co robię. Proste jak twój drut.
  • Odpowiedz
@Peperomia

no nie jesteś konsekwentny w tym co robiłeś żeby stać się najlepszym w danej dziedzinie .

Dlaczego miałbym coś robić aby być w tym najlepszym? Robię coś żeby mi sprawiało przyjemność, nigdy nie miałem ochoty być w czymś najlepszy.
  • Odpowiedz
@to_jest_chyba_kurcze_zart mówię że twoja wymówką są u----i. Na spokojnie usiądź w fotelu i przemysl to co napisałam. Bo myślisz że napisałam do Ciebie formie oceny lub ataku, a tam jest ukryty przekaz być może porada to zależy od Ciebie jak na to spojrzysz.
  • Odpowiedz
@Peperomia

mówię że twoja wymówką są u----i. Na spokojnie usiądź w fotelu i przemysl to co napisałam. Bo myślisz że napisałam do Ciebie formie oceny lub ataku, a tam jest ukryty przekaz być może porada to zależy od Ciebie jak na to spojrzysz.

Ale gdzie napisałem że ja biorę cały czas u----i? xD
  • Odpowiedz
@Peperomia

chlopie wyluzuj xD . To jest moja filozofia życia teraz rozumisz ? Wykorzystuje ja i czuje się dobrze :D. Dobra dalej tkwil w narkotykach, i w chlaniu XD już nic więcej nie napiszęxD

serio nie rozumim, mam wrażenie jakbyś pisała coś do mnie, coś do op, coś do jakiegoś innego mirka.
Gdzie ja byłem
  • Odpowiedz