Aktywne Wpisy
Dlaczego niebiescy nie zabierają swoich różowych na różne fajne aktywności ze swoimi kumplami?
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
Michal_Spira +30
kobieta nie lubi introwertyków? pokoloruj mnie zdziwionym
nie chce z takim kimś pracować, ani żeby była moim managerem
#programista15k
nie chce z takim kimś pracować, ani żeby była moim managerem
#programista15k
Do zgarnięcia jest bluza z logiem Just Join IT, tak jak na fotce lub w innych kolorach wedle gustu.
Co trzeba zrobić? Wystarczy, że opiszesz największy absurd podczas rekrutacji w IT jaki Ci się zdarzył.
1. Najbardziej plusowany wygrywa
2. Każdy może brać udział
3. #rozdajo trwa 2 dni, czyli do piątku o 16:00 (11.01.2019)
Uprzedzając pytania, w przyszłych #rozdajo będą także do zgarnięcia ciekawe artefakty z branży IT. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście później zrobimy podsumowanie największych absurdów podczas rekrutacji w branży IT. Tak by nieco doedukować się naszą branżę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#programowanie #it #technologia #programista15k #justjoinit #stigjustjoinit
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Pisanie ofert prac... tfu pytań o otwartość na nowe wyzwania w karierze zawodowej bez podawania lokalizacji nawet nie wspominam, bo to chyba standard na #linkedin
Miałem 60 sekund na ułożenie z klocków T, figury ptaka. Tak to nie żart, musiałem ułożyć jakiegoś gołębia czy innego koguta z drewnianych klocków w czasie 60 sekund.
Miałem do ułożenia schematy elektryczne.
Ułożenie
Nie musze mówić że szefowa nie oddzwaniała już.