Wpis z mikrobloga

@ciulus: Neoazarina, tak? Troche slaba, 100mg, choć kiedyś robiła moocno i wolałem od thio. Poza tym juz pare lat to jest, kiedys byl jeszcze jeden skladnik, ale podobno on tez byl slabym opioidem/czyms co wzmacnia kode w jakims tam stopniu wiec go zamienili na ziele tymianku. Poczytaj sobie watek neoazarina na hyperrealu.
  • Odpowiedz
@Sertralina ale mnie striggerowalas, jaki jest niby skuteczniejszy lek przeciwbólowy bez recepty? Antidol mi pomaga na migreny od lat i jakbym musiała za każdym razem leciec po receptę to chyba bym się z------a
  • Odpowiedz
@Sertralina ryjace żołądek, niezbyt pomagające akurat mi na te bóle. Nie wiem po co zakazywać czegokolwiek, jak się ktoś będzie chciał naćpać to sobie poradzi zawsze a tak utrudnia się dostęp do leków chorym ludziom
  • Odpowiedz
@Sertralina: nie ma nic lepszego na migreny niż solpadeine z małym dodatkiem kody, bo oprócz działania przeciwbólowego łągodzi inne migrenowe dolegliwości, jak np mdłości. Skuteczna u dużej liczby migrenowców i właśnie jedną z jej zalet jest to, że jest bez recepty
  • Odpowiedz
@Sertralina nie każdemu Migea pomaga, no i powtarzam, nlpz ryja żołądek. Nie rozumiem osob którzy są za trzymaniem ludzi za mordy i nakładaniem zakazów byle by sobie sami krzywdy nie zrobili. Niech każdy robi co chce.
  • Odpowiedz
@Sertralina: nie wiem jak w takim razie to się dzieje, ale ten miks działa świetnie i dużo osób z migrenami to potwierdza. Używam jej już około 10 lat i gdyby mieli wycofać to się zapłaczę
Migee brałam jeszcze jak była na receptę i nie działała, tak samo summamigren, żadne inne OTC nie były też tak skuteczne. Co ciekawe antidol też nie działał tak dobrze jak solpadeine, to pewnie ta kofeina
  • Odpowiedz