Aktywne Wpisy
Nie jestem przeciwnikiem halloween, bo jestem katolem. Jestem przeciwnikiem, bo strasznie nie lubię amerykanizacji naszej kultury ( ̄෴ ̄)
#halloween
#halloween
RobieZdrowaZupke +223
Nakupiłem tego gówna dla gówniaków na Halloween i żaden nie przyszedł. Nie wiem co z tym zrobię, chyba do śmieci wypeirdole.
Boki auta są całe, prawa lampa też nie jest stłuczona - nie wiem jak zaczepy. Na pewno do wymiany: maska, zderzak przedni, pas przedni z chłodnicą, pasy, poduszki, lewa lampa i nie wiem co tam jeszcze mogło pójść. Był to oglądać 1 polecany mechanik to walnął cenę 10,5 tys., według mnie b. dużo.
Mówił też, że i tak trzeba będzie malować karoserię, bo nawet jak kupię maskę w tym samym kolorze to może być widoczny inny odcień - prawda to?
#blacharstwo #samochody #naprawasamochodow #mechanikasamochodowa #lakiernictwo #motoryzacja #seat
Jeśli już bardzo chcesz naprawiać poduszki to trzeba brać poprawkę na wymianę wszystkich czujników co jest
Może być widoczny inny odcień, pytanie ile to jest dla Ciebie warte?
@Endrius: Jak dla mnie to nie robi wiele, auto ma mi tyłek tylko wozić.
To w ogóle opłaca się wydawać 10 tys. na takie g---o, bo troche mnie przeraża ten koszt, a później przy ewentualnej sprzedaży też będzie kręcenie nosem.
To kup maskę i reflektor na allegro, zderzak może da się wyprostować i naprawić u jakiegoś magika od plastiku. Chłodnicę dosyć tanio wymienisz a jak będziesz się szykował do sprzedaży, to dopiero wtedy pomalujesz, kupisz nowy grill itp. Poduchy i czujniki jednak bym wymienił, zorientuj się w cenach i porównaj na czym lepiej wyjdziesz.
Jesli sie nie znasz to tylko do kogos zaufanego i w takim przypadku na gotowa cena ~10k nie jest taka wygorowana
- poduszki tylko orginalne uzywane - zadnych regenerowanych. Dramat. Z tego co patrzylem to do