Podczas robienia porządków na kompiku natknąłem się na zadanie rekrutacyjne od Daftcode na praktyki 2018. Chyba się nie obrażą, że to wrzucam XD Link do google drive, bo nie wiem gdzie indziej to załączyć XD
Taguje jeszcze #rekrutacjepstrg bo obserwujących może to zainteresuje.
nie wolno stosować gotowych bibliotek we froncie gdzie masz pełno zależności w formie bibliotek, a potem dozwolone jquery które jest biblioteką ( ͡°͜ʖ͡°)
@mazxaxz: zadanie z formularzem też bez sensu bo trzeba zwrotkę wyświetlić a można się o corsy rozbić, no i zadanie z wykresami to też pomyłka - kto bedzie implementował wyświetlanie wykresu kołowego ?
Zawsze smiecham jak widze 'postaramy sie odpisac wszystkim, ale raczej tak nie bedzie' a ty sobie rob zadania z 6 stron a4 i wypelniaj jakies gowno formularze, a jesli bedziemy mogli cie jakos wykorzystac to na pewno to zrobimy. W sumie it to teraz jedna z najlepszych branz na ruchanie nowych pracownikow.
@mazxaxz: Ile było czasu na rozwiązanie tych zadań? @warning_sign: Może mi któryś z Was powiedzieć, czy to płatny staż i czy znane są stawki netto? @cerbi96: LocalStorage jest raczej prosty, kilka linijek kodu.
Chyba się nie obrażą, że to wrzucam XD
Link do google drive, bo nie wiem gdzie indziej to załączyć XD
Taguje jeszcze #rekrutacjepstrg bo obserwujących może to zainteresuje.
https://drive.google.com/open?id=1aawhi8msKhSq4wpjf8BZxfIpM-4IYICp
#programowanie #pracait #frontend
kurła tera jak nazwać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirasKo-Kalwario
@mazxaxz Zamiast dać zadanko z jakimś API by sobie pyknąć w React/Angular to wykres kołowy. XD niezła firma
Firma nie używa czy jak? Nie potrafię zrozumieć mimo wszystko sensu tego zadania. Kto implementuje od podstaw wykresy kołowe.
Komentarz usunięty przez autora
@warning_sign: Może mi któryś z Was powiedzieć, czy to płatny staż i czy znane są stawki netto?
@cerbi96: LocalStorage jest raczej prosty, kilka linijek kodu.