Aktywne Wpisy

12recoor1 +11
#gromda siema ekipa, jakbym mogl prosic o linka, zostawcie komenatrz, jak zdobede to kazdemu wysle
Dawul +110
Najzabawniejsze jest to, że obowiązkowe ćwiczenia wojskowe zapowiedział, chłop, który będąc premierem, jak zobaczył, że raczej nie będzie premierem na kolejną kadencję to wziął nogi za pas i zdezerterował do Brukseli na przewodniczącego Rady Europejskiej, a na stanowisku premiera zostawił kogoś tak ogarniętego jak Kopacz Ewę xD.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
źródło: d9682ce7b9938d-645-409-10-29-990-629
Pobierz

Co za g---o.
Robię
ng install bootstrap jquery --save- są problemy z jquery do Bootstrapa - po wypełnieniu odpowiednio angular.json oczywiście, linkami do pliku css i do plików js. Pół dnia mi schodzi by ogarnąć to wszystko, coś ze skryptami nie działa.Kolejna rzecz -
ng install font-awesome --save- Tutaj pobiera mi niepełny pakiet ikon. Ikonki typu SOLID nie funkcjonują. Przy odinstalowaniu tego zostają śmieci, które nie wiem gdzie wszystkie wyszukać by wymazać.Chciałem przy okazji się nauczyć SEMANTIC-UI (bardziej kompaktowe i kontrastowe w stosunku do Bootstrap).
Tutaj podczas instalacji do Angulara sypały się błędy. Trzeba było przerywać w połowie rozpakowywanie wszystkich plików i uzupełnianie danych, bo coś się zwieszało. Opisane również TU.
Ile się tu człowiek nadenerwuje. Wiele godzin zlatuje na takich błahostkach ..
źródło: comment_Vkc0Vk0BHvWIEu2dorqERcrTRtN8REVQ.gif
PobierzZauważyłem, że lepiej tradycyjnie uzupełniać index.html , a nie instalować wszystkiego do pakietów node-modules. Choćby te Bootsrapy i ikonki Font-awesome.
Bez tego nie działa np. rozwijalne Menu, albo ikonka Hamburgera dla wersji mobilnej.
źródło: comment_Z1HxSl4Qt7OcUJej4pAEAiI9hOxQ0kQa.gif
Pobierz