Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mam ze swój #niebieskiepaski problem.
Otóż od kiedy się znamy mój facet nie odczuwa takiego pociągu seksualnego, jak ja. Jest zdania, ze dwa razy w tygodniu to wystarczająca ilość, a w jego oczach mam zbyt duże potrzeby. W dodatku prawie w ogóle nie inicjuje sam stosunku, wszystko wychodzi ode mnie. Twierdzi, ze ja i tak cały czas tego chcę, więc nic nie robi wiedząc, ze ja to w końcu zrobię.
Jestem sfrustrowana i zła, nie chcę uprawiać seksu tylko dwa razy w tygodniu, a co do „nadprogramowych” razy- upominać się i wychodzić w oczach mojego faceta na niewyżytą i wiecznie niezaspokojoną wariatkę.
W dodatku niebieski nie lubi gier wstępnych, od razu s--s i jak najszybciej do celu... Rzadko kiedy ma chęć na pieszczoty, nie wspominając o seksie oralnym (oczywiście w jego wykonaniu). Nie wiem, czy może to ze mną jest coś nie tak, niebieski twierdzi, ze mu się podobam i nie w tym leży cały problem...
Zaczynają opadać mi ręce, bo tak naprawdę bardzo go kocham, a przez to zaczynam od niego oddalać i zastanawiam nad sensem tego związku.
Nie chce spędzić całego życia będąc tak rozgoryczona.

#badoo #zwiazki #tinder

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: A może zacznij dbać o siebie kupc fajnabieliznę i schudnij? Facet jest zdobywcą i każdemu się zrobi monotonia. Potem leży taka kłoda i czeka aż się ją zaspokoi. Weź się za siebie.

Jakie inicjatywy ty przejawiasz? Czy jesteś tylko roszczeniową #p0lka co to #zalesie na wikup.ru.

A może czekasz aby Ci ktoś podsunął pomysł bolca na boku i potrzebujesz podkładki, że to niby "ktoś w
  • Odpowiedz
OP: @guria: Jestem szczupła, zgrabna, noszę koronkową bieliznę, a w łóżku przejmuję inicjatywę, nie znam takiego słowa jak kłoda. Mój poprzedni partner pod względem seksualnym był mną zachwycony.
Gdybym była brzydka, gruba lub o siebie nie dbała to najprawdopodobniej sama znalazłabym odpowiedz na ten temat.

Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
  • Odpowiedz
OP: @SOIOWER: Jesteśmy ze sobą 2 lata. Mamy po 25. Poza seksem tez bywa różnie, ale dogadujemy się na codzień, chociaż bardzo mnie uświadomiłaś w tym, ze mój niebieski przejawia zachowania egoistyczne również w innych sferach naszego życia.
Mieliśmy wczoraj kolejną, długą rozmowę na ten temat, to dowiedziałam się, ze jest świadom tego, ze za mało się kochamy, ale nie ma takiej ochoty przez nasze kłótnie. Dodatkowo dowiedziałam się,
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Każdy przejawia zachowania egoistyczne no k---a wyjdź z bajki.
Jako kobiety możemy się realizować na multum sposobów. Jeśli go kochasz to poważnie s--s jest dla Ciebie tak ważny, że w ogóle rozważasz odejście? Pytanie jest czy on Cię kocha ale nie że odpowie tak tylko niech Ci powie dlaczego Cię kocha - tylko nie każ mu wymieniać czy za nogi czy za dupę... ale na codzień.

Widzisz u facetów to
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: skoro on ma swoje powody być nie chcieć się kochać, a ty chcesz dużo więcej to musicie pracowac nad sobą i wypracować jakiś kompromis, bo inaczej twoja frustracja będzie narastac i wierz lub nie, ale to w końcu wybuchnie czy przy małej, a już na pewno przy dużej kłótni. Spróbuj wyciągnąć wiem cej informacji dlaczego przez kłótnie traci ochotę na s--s, zaproponuj s--s na zgodę po takiej kłótni, albo
  • Odpowiedz